Akut Önerdi


Bu arada Fulya Bankoğlu’nu ziyaret eden AKUT ekibi ‘Birlikte projeler yapıp eğitim verebiliriz’ dedi. Teklif önümüzdeki günler toplanacak olan yönetim kurulu tarafından değerlendirip en kısa zamanda hayata geçirileceği belirtildi.

Demir Şalpazarı’nda

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Şalpazarı Belediye  başkanı Refik Kurukız’ı ziyaret ederek yeni hizmet binasına hayırlı olsun dedi. ‘Ben bu topraklarda doğdum burada büyüdüm Anam babam burada Buraya geldiğim de duygu yoğunluğu yaşıyorum’ dedi.

Bayram Çavuş Veda Etti


Karayolları Genel Müdür yardımcılığına atanan Selahatin Bayramçavuş için Maçka Büyük Sümela otelde düzenlenen veda yemeğine İl Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon Polis Meslek yüksek okulu müdürü Recep Güzelyazıcı, Ulaştırma ve alt yapı Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, Türk Telekom Bölge Müdürü Muammer Katmer, İlbank Bölge müdürü Cafer Bilgin, Karayolları bölge müdürü Mehmet Aşık, Maçka Jandarma Bölük Komutanı Volkan Yıldız ve Gazeteci yazar Hakkı Emiroğlu katıldı. Güle, Güle Sayın Bayramçavuş, hoş geldin sayın Aşık.

Beşikdüzü Çıkarması


CHP Vakfıkebir ilçe kongresi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, il başkanı Güzide Uzun, Beşikdüzü belediye başkanı Ramis Uzun ve son seçimin 3.sıra milletvekili adayı Nuri Aydın’ın da katılımı ile yapıldı.

Denizciler Parladı


Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden Batıray Denizaltı komutanı Deniz Binbaşı Necati Karaca ve Deniz Yüzbaşı Abbas Çolak, Karadeniz uyum tatbikatı kapsamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Dernekpazarı Dönüşüyor


Trabzon-Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, ‘ilçemizdeki tüm evlerin dış cephelerini Osmanlı mimarisine uygun hale getirmek için bir çalışma başlattık. Hedefimiz ilçemize apayrı bir görünüm kazandırmaktır’ diye konuştu.

Usta-Şen Tonya’da


Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Kamu hastaneleri birliği daire başkanı Uzman Dr. Kemal Süleyman, Destek Hizmetleri ve Personel Birliği Başkanı Dr.Erdem Şen Tonya devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundular.

Çakıroğlu’ndan Ziyaret


Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret eden Of Ülkü ocakları başkanı Devran Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki faaliyetlerine destek istediler.

Hayırlı Olsun Dediler

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Merthan Çelikdağ’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Vakfıkebirimizin asayişi, insanlarımızın huzur içerisinde yaşaması ilçemizin gelişmesi için büyük önem taşıyor.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemizin huzur içerisinde olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yeni Emniyet Müdürümüz genç, hizmet aşkı ile dolu ilçemizi tanıyan bir kardeşimiz. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Yeni görevi hayırlı olsun” dedi. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ ise Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Belediye Meclisi Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Beşikdüzü’nde Pastalı Mesaj

AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilat Mensupları ve partililer İlçe Başkanı Ahmet Gören’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. Doğum günü pastasının üzerine ,“Göreviniz daim, yaşınız uzun ve sağlıklı olsun” yazısını yazarak yaklaşan ilçe kongresi öncesinde başkanlarının yanında olduklarının mesajını verdiler.

Yapılan sürpriz karşısında oldukça duygulanan AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Bu akşam hayatımın en güzel akşamını yaşadım belki de. Doğum günüm vesilesi ile bu güzel sürpriz kutlamayı tertip eden Kadın kolları Başkanım Canan Kurucu ve yönetimine, yönetim kurulu arkadaşlarıma, Gençlik Kolları Başkanım Yasin Terzi ve yönetimine, sevgili aileme emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Festival Tarihi Belli Oldu

Akçaabat Belediyesi'nce her yıl geleneksel hale getirilen, uluslararası kimliğe sahip ve bölgemizin en büyük festivallerinden birisi olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivalinin 30'uncusu 16 - 20 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenecek.

Bölgenin en önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan bu festival, bölge turizmine olan katkılarının yanı sıra, ülkelerde sürdürülen halk danslarının tanıtılması, ülkemizin ve şehrimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında büyük rol oynamaktadır. Festival; yurtiçi ve yurtdışından şehrimize gelecek halkoyunları grupları, yöresel gruplar, halkın katılımı ile gerçekleşecek kortej yürüyüşü ve yayla göçü ile başlayıp, sahildeki kemençe ve davul-zurna eşliğindeki büyük horon halkası ile devam edecektir ve 20 Temmuz Pazartesi günü de Hıdırnebi Yayla Şenliği yapılacak.
Editör: TE Bilisim