TRABZON ÜNİVERSİTESİ GENİŞLEYECEK

Trabzon Üniversitesi Akyazı’da Milli Emlak’dan 200 dönüm arazinin tahsisini alarak genişliyor, Söğütlü’deki binalar Trabzon üniversitesine bağlı aynı şekilde öğrenim vermeye devam edecek.

MUMCU YEŞİLAY ÜYESİ OLDU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesini ziyaret etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Mumcu, ziyareti anısına, gönüllüsü olduğu Yeşilay’a üye oldu. Üye formunu Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz ve Şube Başkanı Işıl Demir Güner ile birlikte doldurup imzalayan Mumcu, Yeşilay’ın çalışmalarını ve faaliyetlerini takdir ettiğini söyledi. Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Boz, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya üyeliğinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti bağımlılıkla mücadele noktasında ülkemizde en etkili ve yetkili sivil toplum kuruluşudur. Yeşilay ailesi olarak en büyük amacımız ana okul öncesinden başlayarak çocuklarımızı bağımlılığa karşı bilinçlendirmektir. Aynı paralellikte toplumumuzu bütünüyle bilinçlendirerek, sağlıklı nesiller oluşturma amacındayız. Bu üçgende en önemli aktör aile, okul ve öğrencilerdir. Çalışmalarımızda siyasi partilerin desteğini de yanımızda hissetmek çok güzel. Hele de siyasetçiler sağlıkçı olunca Yeşilay çalışmalarımızda farkındalık oluşturup farklı çalışmalar yapabilriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da bağımlılıkla mücadeleyi çok önemsiyor ve her platformda Yeşilay’ı destekliyor. Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimizin katkıları ile Trabzon’umuza bağımlılara psikolojik destek vermek amacıyla Yeşilay Danışmanlık Merkezi’mizi faaliyete geçirdik. Kentte bir farkındalık oluşturduk. Şube Başkanımız Işıl Hanım ile bağımlılıkla mücadele konusunda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Gönül ister ki kimse bağımlı olmasın. Maalesef var. Sağlıklı nesiller için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU DOĞU’DA

Trabzon’un Ayşe’si sloganı ile gönüllere taht kuran, Türkiye’nin Ayşe’si, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Doğu illerinin Ayşe’si olarak Iğdır ve Kars illeri ile tüm ilçelerinde yerel yönetimler programlarına katıldı. Teşkilatlarla toplantılar yaptı, teşkilat çalışmalarını yerinde gözlemledi. Çalışmaları çok beğenen Köseoğlu, hiçbir kuşkusunun olmadığını söyledi. Köseoğlu, teşkilatlara, ‘Yeniden buluşmak ümidi ile aranızdan ayrılıyorum’ diyerek yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmesini yaptı ve Trabzon’a döndü.

VELİOĞLU AKÇAABAT’I DİNLEDİLER

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Akçaabat’ta sanayi esanfını ziyaret etti. İlçe Başkanı Okan Koç ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, esnafın sorunları yerinde tespit edildi. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan  ilçe Başkanı Okan Koç “Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın hal ve hatrını sorduk, işlerle alakalı bilgiler aldık, destek ve dualarını istedik. Allah tüm esnafımıza, iş yapanımıza ve halkımıza yardım eylesin. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız inşallah.” dedi.

BAŞKAN GÜRSOY VATANDAŞLARLA  BULUŞTU

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, her fırsatta vatandaşlar ile bir araya geliyor, mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor ve sorunları dinliyor. Başkan Gürsoy, Yeşilyalı Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gürsoy, “Yeşilyalı Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve devam eden projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim