Bayraktar, 'Toplumun her kesimini düşündüler. Bu zor dönemi hep birlikte aşacağız ve yine güzel günlerde birlikte omuz omuza yola devam edeceğiz. Türkiye büyüktür ve Koronavirüse birlik ve beraberliğimiz geçit vermeyecektir. Cumhurbaşkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder saygılarımı sunarım. Biz birlikte Türkiye’yiz.' dedi.
 
5 BİN TL BAĞIŞ YAPTI
 

Çalışma Bakanlığı eski Müsteşar yardımcısı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Cumhurbaşkanının başlattığı 'biz bize yeteriz Türkiye' kampanyasına 5 bin TL ile katıldı ve 'Ülkemin, Cumhurbaşkanımızın yanındayız' mesajını verdi.
 
ERDOĞAN'IN ATANMASI
 

Av. Şeref Malkoç’un Kamu Başdenetçiliği’ne atanmasından bir süre sonra Araklılı akademisyen Oğuzhan Erdoğan danışmanlarından biri oldu. Ve uzun süreden bu yana da başarıyla bu görevini sürdürdü.  Burdur M.Akif Ersoy Üniversitesi’nde sosyal alanda akademisyen olan Erdoğan, Malkoç’a Kamu Denetçiliği’nde katkılar verdi. Burdur’un eniştesi olan Oğuzhan Erdoğan şimdi ilin Bucak ilçe Belediye Başkan yardımcılığına getirildi. Erdoğan önümüzdeki hafta Bucak’taki görevine başlayacak. Başarılar diliyoruz.
 
MASKE ÜRETİYOR
 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “3D ve yazıcılarımız ile gençlik merkezimizde Korona virüsüne karşı sağlıkçılarımız için maske üretiyoruz.” dedi.
 
'O TIP ALİMİ KİM?'
 

TS eski başkanı Özkan Sümer, 'GS Teknik direktörün Fatih Terim’i 4.günde iyileştiren ve eski sağlığına kavuşturan TIP alimine Büyük Nobel ödülü vermek gerekiyor, O ki bu Virüsün 4 günde tedavisi var günler vatandaşları 14 gün karantinada tutmaya ne gerek var' diye sordu.
 
BAŞKANDAN TALİMAT

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’taki tarihi iskelenin yanı başına, ilçe girişine belediyeye ait çöp ve hafriyat kamyonlarının çekilmesi son derece bu kötü görünümü hemen kaldıralım talimatını vermiş.
 
'TFF'YE DEVREDİN' YAPALIM


TFF Başkan vekili Yılmaz Büyükaydın, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den Kavaklı Rahman Camii yanı başında bulunan bakımsızlıktan içinde top oynanmayan sahaları gelin TFF veya ASKF’ye devredin tamir edip futbolcuların hizmetine sunalım teklifine cevap bekliyormuş.     
        
TRABZON'UN KAYBI
 

İstanbul Sarıyer Ayazağa Trabzonlular Derneğinin Başkan yardımcısı ve İstanbul ASKF Başkan vekili Ahmet Karaman yaşama veda etti. Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu yaptığı paylaşımda üzgün olduklarını söyleyerek, 'Çok değerli çalışma aradaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum' dedi.
 
REİS'LE BOWLİNG OYNAYAN TRABZONLU      
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönlünde Trabzon'un yeri ayrıdır. Trabzon'a da her zaman değer vermiştir. Gerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında, gerek başbakanlık gerekse de cumhurbaşkanlığında fırsat bulduğu her an Trabzon'u ziyaret etmiştir. Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde bir Trabzon ziyaretinde kentte bowling oynadı. Oyunda Erdoğan'a dönemin İl Genel Meclis Üyesi, renkli kişiliği ile Trabzon'da çok sevilen Bahattin Köroğlu eşlik etti. Köroğlu, "Biz kimlerle bowling oynamadık ki. Ama hayatımda oynadığım en anlamlı bowling reisimizle oynadığımdı" dedi.
 
BAKAN TURHAN’IN HİZMETLERİ TARTIŞILMAZ
 
Türk-iş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, açıklamada bulundu Hedikli, yaptığı açıklamada “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına atanan değerli Hemşerimiz Adil Karaismailoğlu'nu tebrik eder bu zor dönemde aldığı görevde başarılar dileriz. Bir önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz dedi.
 
Bakan Turhan’ın hizmetleri tartışılmaz.  Gökhan Gedikli açıklamasının devamında Ulaştırma ve Altyapı Eski Bakanı Hemşerimiz Mehmet Cahit Turhan döneminde Cumhuriyetle yaşıt Karayolları Genel Müdürlüğü altın çağını yaşamıştır. 80 yılda yapılan tüm karayolu ağının 80 katını 10 yılda standartlarının yükseltilerek duble yol haline getirilmesini sağlarken hakkında hiçbir yolsuzluk ve şaibe çıkmamıştır. Bölgemizin gelişmesine önemli katkılar saylayacak Zigana Tüneli, Kanuni Bulvarı ve diğer projelere yaptığı katkılar zaten tartışılmaz. Karayolları Genel Müdürlüğü döneminde Karayollarına yaklaşık 10 Bin kadrolu işçi alımında Sayın Bakanımız Turhan’ın emeği ve imzası vardır. Göreve yeni atanan Hemşerimiz Adil Karaismailoğlu'nun aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağından şüphemiz yoktur. Kendilerine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın yöremizden olması da ayrıca bizi sevindirmiştir.” ifadelerini  kullandı.
Editör: TE Bilisim