Sonuçta da ilk icraatı olan Ayakkabıcılar siteisini de merhum Erbakan açmıştı. Şimdi Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan sahaya indi. Bir indi pir indi. Trabzon’da da Yeniden Refah Partisi, İl başkanı Mustafa Durmuş ve ekibi ile etkili oluyor. 24 Temmuz basın bayramında ziyaretçilerimiz oldu. Yeniden Refah Tanıtma Başkanı Kamil Çolakoğlu, İl başkan Yardımcısı Eren Küçük, Teşkilatlarndırma Başkanı yardımcısı Cengin Erduran ve Ortahisar teşkilat Başkanı Murat Demir ile sohbet ettik. Çikolatalarını takdim ettiler teşekkür ettik. Yeniden Refah harekretini tüm Türkiye’de örgütlendiğini söyleyen Çolakoğlu, ‘Fatih Erbakan babası gib iktidara adım, adım ilerliyor’ dedi.
 
ÇORUH MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR
 

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi Fevzi Çakmak mevkiinde son aylarda sürekli elektrikler kısa devre yapıyor ve cihazlar yanıyor, vatandaşlar büyük sıkıntı çekiyordu. Çoruh Edaş Trabzon İl Müdürü Osman Aydın, incelemelerini yaptırdı ve  bölgenin gücünü artırarak vatandaşları büyük sıkıntıdan kurtardı. Kaşüstü belediyesi eski başkan vekili Turgay Örgün Aydın’a teşekkür ederek, ‘Sevgili Müdürümüz mahallemiz büyük sıkıntıdan kurtardı. Kendilerine vatandaşlar adına teşekkür ediyoruz’ dedi.
 
AŞIK BÜYÜKŞEHİR’DE
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu makamında ziyaret eden Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, ‘Bu şehir beni 5 kez Üst üste milletvekili 2.kez bakan yapmıştır. Çalışanı, çalışmayanı hizmet veren iyi bir iyi tanır. Hakkını iade eder. Projelerinizi gördüm hayata geçeceğine inancım tamdır başarılar diliyorum’ dedi.
 
BASINI UNUTMADI
 
GÜ rektörü Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 112’inci yıldönümü dolayısıyla tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.  Rektörümüz yayımladığı mesajında şunları söyledi:

“Toplumun geniş kesimlerini etkileyebilen ve yönlendirebilen basın, gelişmiş demokrasilerde önemli bir kamusal güç olarak kabul edilmektedir. 24 Temmuz 1908 tarihi de bizler için Türk basınında sansürün kaldırılması ve ifade özgürlüğünün sağlanması adına önemli bir yere sahiptir. Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğüne sahiptir. Bu özgürlük bizlere verilen en temel haktır. Doğru bilgiye ulaşma ve fikirlerin özgür bir şekilde dile getirilmesinde kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma görevi gören basınımız, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Vatandaşlarımızı bilgilendirme amacı taşıyan basınımız, dün olduğu gibi bugün de mücadelesini aynı aşkla yapma gayreti içerisindedir. Bu nedenle de her yıl kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın başta Gümüşhane’de bulunan güzide basın mensuplarımız olmak üzere ülkemizin her köşesinde görevlerini eksiksiz bir şekilde yapan tüm basın kuruluşlarımızınbu bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
 
OYMAN ASKF’DE
 

ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Oyman amatör spor fabrikadır bu fabrikaya destek olmak partili partisiz hepimizin görevidir bu nedenle her zaman yanınızdayız desteğimiz sizinledir. Yaklaşan genel kurulunuz hayırlı olsun’ dedi.
 
GÜMRÜKÇÜ BULUŞTURDU  
 

Ulaştırma ve Altyapı Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü Askerlik Daire Başkanı Albay Erdem Canpolat, garnizon komutanı Albay Tayfun Ekmekçi, KKTC kurmay başkanı Albay Burak Yürüten, Gümrükler Bölge Müdürü Halil Şaşmaz, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, il bank bölge müdürü Cafer Bilgin ve Ortahisar gazeteciler cemiyeti başkanı Hakkı Emiroğlu ile Akgün balıkçılıkta bir araya geldi ve sohbet ettiler.
 
GÖREVE HAZIRIM
 

AK Parti Trabzon teşkilatlarında aktif yönetici olarak görev yapan Serdar Uzun ile sohbet ettik. Ayasofya Camisi’nin yeniden ibadete açılmasını 86 yıllık özlem olarak değerlendiren Uzun, “Allah’a şükürler olsun ki 86 yıllık özlem son buldu. Dedemiz Fatih Sultan Mehmet’in bize mirası olan Ayasofya’da yeniden ezan sesleri duyuldu” dedi. Uzun, siyasette aktif olmasa da asla uzağında olmadığını dile getirerek, Serdar Uzun, olarak kendisine nerede ihtiyaç olursa orada göreve hazır olduğunu söyledi.
 
ÖMER OPTİK YENİ YERİNDE
 

Trabzon’da gözlük alanında marka kuruluş olan Ömer Optik, Uzunsokak’ta Zorlu Grand Otel arkasındaki  yeni yerinde halkın hizmetine girdi. Ömer Optik sahibi Ömer Bekar,  yenilenen vizyonu ile Trabzon Halkına daha kaliteli hizmet vereceklerini söyledi. Bekar, yaz mevsimi ile güneş gözlüklerinde ekstra kampanyalar olduğunu ifade ederek, vatandaşların göz sağlıkları için imitasyon ürünlerden uzak durmaları konusunda tavsiyede bulundu. Bekar, “Güneş gözlüğünde doğru seçim göz sağlığımız için UV ışınlarını kıran polarize camlı orijinal gözlükler olmalıdır. Güneş gözlüğü asla bir aksesuar değil, yaz kış fark etmez güneş olduğu her anda gözümüzü güneş ışınlarından korumak için taktığımız bir sağlık aracıdır. Zararlı güneş ışınlarından korunmak için mutlaka kaliteli bir güneş gözlüğü kullanılması gerekiyor. Piyasada satışa sunulan sahte güneş gözlükleri kullanılmamalı. Çünkü, bunlar göze yarar yerine zarar vermektedir. Gözün sinir tabakasına kalıcı hasarlar yapabildiği gibi gözde kızarıklık, şişlik ve görme bozukluğu gibi birçok probleme neden olabilir” dedi.
               
AYGÜN’ÜN KAYINPEDER ACISI
 

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi, Aygünler Bosch Sahibi Mehmet Aygün, kayınpederi Erol Tokul’u kaybetmenin acısını yaşadı. Tokul’un cenazesi dün saat 13.00’de Yenimahalle İncirlik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çarşıbaşı İlçesindeki aile kabristanlığında göz yaşları arasında defnedildi. Aygün’ü acılı gününde ailesi ve yakınlarının yanı sıra, hiçbir zaman yalnız bırakmayan iş yerinin olduğu Ayasofya’dan komşusu, siyasetten yol arkadaşı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca’da yalnız bırakmadı. Bizler de Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz.
Editör: TE Bilisim