Kartın iki yüzdede Trabzon’un tarihi ile ilgili fotoğraf paylaşan Müdür Ermiş, Trabzon Müdafaa-i Hukuki Milliye Cemiyeti’nin bir arada olduğu bir fotoğrafı yayınladı. Ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’la ilgili övgü dolu sözlerini tebrik kartına not düştü. Yeni yıl tebrik kartı herkes tarafından çok beğenildi.
 
Muhtar Yazıcı Uğurlandı
 
Trabzon’un Maçka İlçesi Sukenarı Mahallesi muhtarı Yakup Yazıcı hayata veda etti. Merhum yazıcı dün öğle namazına müteakip Maçka Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Merhum Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.
 
Kadınlar Ve Yalçınalp
 
Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın siyasetçilerin önlerini açan yaklaşımı herkesçe biliniyor. Partisine kadın siyasetçilerin önlerinin açılması konusunda verdiği destek de herkesin malumu. Bununla birlikte, bugüne kadar açıklanan belediye başkanlığı adaylıklarına bakıldığında ortaya çıkan kompozisyon oldukça iç karartıcı. Siyasi partilerin tamamı yerelde kadın siyasetçi varlığını ya unutmuş ya da minimum seviyede tutmuş görünüyor. Trabzon siyasetinde on beş yıldır var olan il başkanı yardımcısı Arzu Yalçınalp’in Akçaabat belediye başkanlığına aday adaylığını açıklaması bu nedenle oldukça dikkat çekmişti. Siyaset noktasında birçok kişinin olmak isteyeceği bir yerde olan bir kadının, kadın siyasetçinin bu kadar az değerlendirildiği bir alanda bir yere talip olması cesaret işidir.
 
Arzu Yalçınalp’in siyasi CV’si kadın olması yanında bir siyasetçi olarak da oldukça dolu. Bir siyasi partiye bu kadar uzun süre hizmet veren herkes için adaylık arzusu zaten olağan olacaktı. İl genel meclisi başkan yardımcılığından il başkan yardımcılığına kadar geniş bir yelpazede deneyimi var. Bununla birlikte, alışık olmadığımız bir tarzla sosyal medyada kullandığı videolarla yürüttüğü tanıtım çalışmalarında da yılların SKM ve tanıtım - medyadan sorumlu başkan yardımcılığı denetimini kullandı. Bu videolarla kararlılığını, dünyaya bakışındaki genişliği ve birçok ülkede bulunarak deneyim sahibi olduğunu son derece iyi vurguladı. Bunun yanında sayın Cumhurbaşkanı ve değerli eşleri Emine Erdoğan’ın da siyasette kadın hassasiyetleri biliniyor. Verdiği pozitif ve vizyoner imaj, Akçaabat’ta bulduğu karşılık ve siyasette daha çok kadın görme arzusunun doğal bir sonucu olarak Yalçınalp’i Ak Parti Akçaabat Belediye Başkanı adayı olarak görürsek kimse şaşırmasın.
 
Güner Dede Oldu
 
Melike Güner ve Umutcan Gemici çiftinin 28.12.2018 günü öğle saatlerinde bebekleri dünyaya merhaba dedi. Ömer Güner’in sevgili oğlu Kemal Güner'i dede olmasından dolayı ve genç çiftleri kutlar, Kerem bebeğe uzun ömürler dileriz.
 
Geçmiş Olsun
 
AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylığı için, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı  görevinden istifa eden,  Harun Demirci anjiyo oldu. Geçtiğimiz günlerde bir rahatsızlık geçiren Harun Demirci’nin anjiyo sonucunun iyi çıktığı ve önemli bir hastalığının olmadığı tespit edildi. Harun Demirci’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Düzlük SYD’den Başkan Balta’ya Ziyaret
 
Vakfıkebir Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Yakup Esmer, Düzlük Mahallesi Muhtarı Halit Esmer ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler.
 
Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Dernekçilik özveri isteyen zor ama manevi hazzı olan güzel bir iştir. Ziyaretlerle insanlarla sohbet etmek, katkısı olanları onure etmek gerekir. Ben sizlerin başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum” dedi.
 
Vakfıkebir’de Yeni Beşikdüzü’nde Mevcut Yönetim
 
İlçe Başkanları Enver İskenderoğlu ve Harun Demirci’nin istifasıyla boşalan Vakfıkebir ve Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanlıkları görevlerine başkan yardımcıları Ahmet Uzun ve Ahmet Gören atanmıştı. Vakfıkebir’de mevcut yönetim kurulu üyelerinin istifası dolayısıyla İlçe Başkanı Ahmet Uzun’un yeni bir yönetim kurulu oluşturacağı ve kısa bir zaman içerisinde kamuoyuna açıklayacağı, Beşikdüzü’nde İlçe Başkanı Ahmet Gören’in mevcut yönetim kurulu arkadaşları ile görevine devam ettiği öğrenildi.
 
Editör: TE Bilisim