İyi bir Trabzonsporlu Mutlu Gürler, memleketi Gümüşhane’ye geldi. Hayırlı bayramlar diyelim. Bir taraftan Mustafa Canlı İstanbul belediyesinde Genel müdürü diğer taraftan Mutlu Gürler Ankara’da Daire Başkanı. Gümüşhane kazandı.
 
ASLAN AKSOY VE VEFALI EVLATLAR
 

Aslan Aksoy. Köprübaşı’nın değeri yılların siyasetçisi. Bir süre önce düşmüş ve kalçasını kırmıştı. Bir ara toparladı ancak şu sıralar yeniden Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görüyor. İkinci bayramdır Köprübaşı’nda dostlarından ayrı. Evlatları da ise yanında. Kimi Doktor, kimi hakim, Avukatı var, müdürü  var hepsi dönüşümlü olarak babalarının yanında akşamları kalıyor ve onun hizmetini yapıyorlar. Geçmiş olsun Aslan amca.
 
KAYMAKAM ŞEHİT EVİNDE
 

Trabzon’un Tonya ilçe kaymakamı Osman Sayılır İstanbul Sultanahmet’te 2015 yılında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesini ziyaret etti. Aile ile bayramlaşan Kaymakam Sayılır, Şehidimiz Kenan Kumaş için de dua etti.
 
BAŞKANLAR ATATÜRK ALANINDA BULUŞTU     
 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Ortahisar ilçesi başkanı Fatih Suat Oyman Atatürk Alanı’ndaki Atatürk anıtı önünde buluşarak Birlikte eski günleri yâd ettiler. İmamoğlu ile Oyman, siyasetle alakalı da konuştular. Oyman, İmamoğlu’na çalışmalar hakkında bilgi vererek, İstanbul’daki çalışmalarını çok beğendiğini söyledi.
 
BAŞKAN MUTFAKTA
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bayramı sabaha kendini mutfağa attı. Menemen ve kuymak yapan Zorluoğlu, aşçılığının mükemmel olduğunu söyledi. Menemen için takipçilerinin önerilerini dikkate aldığını dile getiren Zorluoğlu, kuymağına laf söyletmeyeceğini ifade etti.
 
TÜREDİ HASTANE EKİBİ İLE BAYRAMLAŞTI

 
Trabzon’da pandemi sürecinde yoğun mesai sarf eden Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, bayramı da ekibi ile hastanede geçirdi. Sağlığa çok önem veren Türedi, yaklaşık 5 aydır gece gündüz her an hastanede oldu. Bayramda da fedakar sağlık ekibi ile bir araya gelen Türedi, ekibinin bayramını kutladı. Türedi, “Pandemi döneminde fedakarca çalışan tüm çalışanlarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.
 
LİDERİMİZE VE DAVAMIZA SADIK KALDIK
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, açıklamalarda bulundu. Başkan Tarım, “siyasi hayatımızda liderimize ve davamıza sadık kaldık ve iki vücutta bir ruh gibi olduk.

Tek düşüncemiz Türk’e karşı yapılan savaşın karşısında kazanacağımızdan hiç şüphemiz olmadığındandır ki tek derdimiz Türk insanının mutluluğundan en büyük payı alacağımızdır. Çok sadık kalabilmek bazıları için çok zor olabilir. Liderimde iyi bilir ki en vefakar dostumuz gölgemizdir oda yanında olmak için güneşli havayı bekler. Son zamanlarda gördük ki lideri ve davayı zora sokmak, en büyük meselenin Türkiye meselesi olduğunun idrakine varamamak istenmeyen sonuçlar doğurmaktadır. Sadakatin değerini bilmeyenler ihanetle eş değer olduğunu kavrayamamışlar,  yaptıklarının maliyetini hiç bir zaman tartışamazlar. Kendisini öyle seviyoruz ki yüreğimizden hiç kimse ayıramayacak, bırakın sözlerimizi sizi gözlerimizle bile aldatmayacağız.” dedi.
 
MÜDÜR TİRYAKİ’DEN TESOB’A ZİYARET
 

Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara'yı ziyaret etti. Trabzon Ticaret İl Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Tiryaki'ye Başkan Kara tarafından TESOB'un yürüttüğü projelerle ilgili bilgi verildi. Başkan Kara daha sonra Kasım Tiryaki'ye TESOB'un servislerini gezdirdi ve işleyiş hakkında bilgilendirdi.
Editör: TE Bilisim