Trabzon SİAD Başkanı Seçkin Kanca ve Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyesi ve önceki dönem Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Nusret Onur’ u ziyaret ederek derneğe 2003-2007 yılları arasında yönetim kurulu üyesi, 2007-2017 yılları arasında yüksek istişare konseyi üyesi,

2017-2021 yılları arasında da yüksek istişare konseyi başkanı olarak yapmış olduğu hizmetler anısına plaket takdim etti. Onur, başkan Seçkin Kanca ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarak, dernek çalışmalarında yönetim kurulunun her zaman yanında olduğunu belirtti başarılar diledi.

ŞEHRİMİZ İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genç, “Şehrimize değer katmak için her türlü iş birliği ve istişareye önem vermeye devam edeceğiz.” dedi.

ACI ÜSTÜNE ACI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Kanberoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kanber, 3 gün üst üste acı yaşadı. 3 gün önce Çanakkale’de yaşayan teyzesi Fatma Akşan’ı kaybeden Kanber, dün de teyzesini acısına dayanamayarak kalp krizi geçiren dayısı Salih Sandıkçı’yı ebediyete uğradı. 3 günde iki büyük acı yaşayan Kanber, süreç içinde yanlarında olan ve teyzesi ile dayısına dua edenlere teşekkür etti. Kanber, dayısı Sandıkçı’yı da dün İstanbul’dan son yolculuğuna uğurladı.

KURUKIZ’DAN FORMA

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Mehmet Bilal Aydın’a Trabzonspor forması hediye etti. Kurukız, “Genel Başkanımızın danışmanı sayın Muhammet Bilal Aydın’ın sevdalı olduğu takımın forma aşkı anısına formamızı takdim ettik” dedi.

ŞANTİYEDE BALIK SOHBETİ

Trabzon’un önde gelen müteahhitlerinden MAY Yapı sahipleri Nevzat, Neşat ve Turan Arslan kardeşlerden telefon aldık. Yılıdzlı’da yeni başlayacakları projenin şantiyesinde balık yapmışlar davet ettiler. Davete icabet ettik. Kırklareli ve İstanbul’da müteahhitlik yapan Araklılı İbrahim Koçarslan’da şantiyedeydi. Turan Arslan elleri ile hazırladığı balığı ikram etti. Yeni başlayacakları projenin Yıldızlı’nın vizyon projesi olduğunu söyledi. Aynı zamanda siyasette de aktif olan Arslan’la siyasi sohbetler de yaptık.

AKSU NÖBETTE

AK Parti Ortahisar İlçe yönetim kurulu üyesi, iş insanı İsmail Aksu, dün parti binasında nöbetçi yöneticiydi. Nöbet saati 11.00’de parti binasında olan Aksu, akşam 17.00’ye kadar nöbetini tuttu. Partiye gelen vatandaşların, dilek, temenni, görüş ve önerilerini dinleyen Aksu, çözümleri için de not aldı. Kolonya imalat işi ile uğraşan Aksu, misafirlerine kendi imalatı kolonya ve hijyen paketi çantasını da hediye etti.

ÜÇÜNCÜOĞLU’NA ÖDÜL

MÜSİAD Trabzon Şube Yönetim Üyesi Mehmet Üçüncüoğlu, MÜSİAD karzı hasen sandığına üye olmasından dolayı MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı Erol Mehmet Yarar tarafından plaketle ödüllendirildi. MÜSİAD üyeleri arasındaki yardımlaşma ve dayanışma kültürünü kurumsal bir yapıya dönüştürmek ve t ticaretini kolaylaştırmak düşüncesi MÜSİAD Sandığının ortaya çıkmasına vesile olan karzı hasen sandığının temel hedefi sandıkta biriken paranın zor durumda olan MÜSİAD üyesinin işlerini halletmesi için kullandığı ve işini düzelttiği zaman yerine ödediği paradır.

DURAK BAŞKANIN SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Trabzon Boztepe Dolmuş Durağı Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Turgut Aydın, yaklaşan oda seçimleri öncesinde mevcut başkan Ömer Hakan Usta’ya destek veren durak üyelerini alenen tehdit etti. Kendisini durağın tek yetkilisi olarak gören Aydın, gerek duraktaki üyelere sözlü gerekse kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile durak üyelerini açık açık tehdit etti. Aydın, “Ömer Hakan Usta’nın peşine giden durak üyelerimize sesleniyorum. Ömer Hakan Usta’nın başta dolmuşçu esnafı olmak üzerine durak üyelerimize verdiği maddi ve manevi zarardan sonra hala peşine gidenler var. Şunu da bilin ki bu durak sizlere bir bedel ödetecek. En kısa zamanda toplanın ve kendinizi temsil edecek bir yapı kurmaya başlayın ya da kaydınızı Değirmendere durağına alın” şeklindeki sözleri durak üyeleri arasında tepkiye yol açtı. Durak üyeleri, başkanın bir oyunun bulunduğunu ve temsil ettiği durak üyelerini açık açık tehdit edemeyeceğini ifade ederek, hür iradeleri ile Ömer Hakan Usta’yı destekleyeceklerini söylediler.

Editör: TE Bilisim