ŞENTÜRK PERSONEL BAŞKANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladığı kararname ile Bilecik Valisi hemşehrimiz Bilal Şentürk cumhurbaşkanlığı idari işler, Personel ve prensipler başkanlığına atandı.

REVİ’Yİ TEBRİK ETTİ

Ak Parti Ortahisar Başkanı Selahattin Çebi‘yi Artvin İl Koordinatörü Haydar Revi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

HOŞARLI’YI KONUŞTULAR

Trabzon’un Tonya İlçesi Belediye Başkanı Osman Beşel ile Tonya’nın kanaat önderlerinden AK Parti il eski başkan yardımcısı iş insanı Mehmet Arslan, Tonya Hoşarlı Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler. Hoşarlı Mahallesinden olan Beşel ve Arslan, derneğin istişare ve değerlendirme toplantısına da katıldılar. Mahalleleri ile ilgili yapılacak çalışmaların fikir alışverişinde bulundular.

ÖZKURT’TAN ÇEBİ’YE ZİYARET

TTSO Meclis Üyesi, Sebat Sürücü Kursları Kurucusu, önceki dönem AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Özkurt, yakın dostu olan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’yi ziyaret etti. Makamında bir süre görüştüler. Siyasetle ilgili durum değerlendirmesi yaptılar. Ardından Özkurt ve Çebi, Türk-İş Trabzon Şube Başkanı Gökhan Gedikli’nin annesinin cenazesine birlikte katıldılar.

REFİK BAŞKANDAN ANINDA MÜDAHALE

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, dilek ve taleplere anında müdahalesi ile halkın takdirini kazanıyor. Kurukız, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in, kentteki bir otelde düzenlenen veda ziyaretinin ardından Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer’i Yomra’daki ofisinde ziyaret etti. Nakliyecilerin sorunları ile alakalı da bilgi aldı. Sorunları anında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya telefonla ileten Kurukız, Cora’nın bir gün sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini belirtmesi üzerine Özer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmek üzere sorunlarla ilgili bilgi notu alarak milletvekili Cora’ya ulaştırdı.

 “TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZMIŞTIR”

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk Milleti’nin özgürlüğüne dokunulmasında tepkisini her zaman ortaya koyarak destan yazdığını söyledi. Eyyüp Ergan, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “Dünya tarihinin en eski milletlerinden olan ve birçok devlet kurmuş olan Türklerin en büyük özelliklerinden biri esarete asla boyun eğmeyerek, hür ve bağımsız yaşamak için üzerlerine düşeni her şartta canı pahasına yapmalarıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün de hangi şartlar içinde olunduğuna bakılmaksızın her ahvalde Türk insanı özgürlüğü için mücadelesini her devirde ortaya koymuştur ve koymaya da devam edecektir. 15 Temmuz’da Türk milletini bölüp parçalamak, Türk devletini yıkmak için mücadele ederken şehit ve gazi olanlar bunun son örnekleridir.  Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bir takım aşağılık emellere sahip olanlar önümüzdeki süreçte de çıkabilecektir. Ama Türk Milleti’nden alacakları cevap, her daim 15 Temmuz’daki gibi olacaktır.

Bu vesile ile birlik ve bütünlüğümüzün en büyük hazinemiz olduğunu bir kere daha ifade ediyor, Türk Devletini güçlü, Türk Milleti’ni mutlu kılmak için çalışmanın hepimizin öncelikli vazifesi olduğunu belirtiyoruz.”

SARIALİOĞLU, BAŞARI DİLEDİ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği başkanlığına aday olan Tahsin Akyüz’e başarı dileklerinde bulundu. Of ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği 12. Olağan kongresi önümüzdeki günlerde yapılacak. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapılacak kongre öncesi yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “12. Olağan Kongresi’nde, Of ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği başkanlığı seçimlerinin Trabzon’umuz ve Of’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını, başkan adaylığı için aday olan Sayın Tahsin Akyüz’e ve ekibine çıkmış oldukları bu güzel yolda çok güzel hizmetler yapmayı temenni ediyor, başarılar diliyorum. Of’umuza yakışan birliktelik, nezaket, saygı ve sevgi çerçevesinde güzel bir kongre olması temennilerimle tekraren hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim