GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDULAR

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü, Program Otoritesi Başkanı Burak Aykan, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın;  ulaştırma, bilgilendirme ve haberleşme hizmetlerini kaliteli, dengeli, emniyetli, çevre dostu, adil ve ekonomik bir şekilde temin etme ve denetleme vizyonu çerçevesinde; Türkiye’nin ulaştırma stratejisinin hedeflediği çevre dostu, akıllı, erişilebilir, sürdürülebilir ve kullanışlı bir ulusal ulaştırma sistemi kurulması sürecinde, KTÜ’nün sağlayacağı katkılar noktasında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 “YANINDAYIZ”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Şaban Bülbül,  AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı eşi Canan Bülbül, İstanbul ve Kocaeli’nde üniversite eğitimlerini sürdüren çocukları Bedirhan ve Şulecan’la İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tam destek verdiler. Bülbül ailesini evlerini ziyaretinden fotoğraf paylaşarak Soylu’ya açık destek veren Bülbül ailesi, “Terörü bitiren Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile biriz, beraberiz yanındayız” dedi.

ORDULU BALIKÇIDAN BORDO MAVİ DESTEK

Ordu’nun Fatsa İlçesi Yalıköy Mahallesinde balıkçı gemileri olan Mustafa Mollaoğlu, fanatik Trabzonspor taraftarlığı ile ön plana çıkıyor. Mollaoğlu, evini ve gemilerini Trabzonspor bayrakları ile donatarak Ordu’da görsel şölen yapıyor. Mahalleyi de bordo mavili bayraklarla donatan Mollaoğlu, Yalıköy’de muazzam bir görsel şölene imza attı.

SÜRMENE’YE HAYIRLI OLSUN

Trabzon’un Sürmene ilçesi Mal Müdürlüğü’ne Sakine Cinalioğlu atandı. Cinalioğlu’nu AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Azizoğlu, “Sürmene Malmüdürlüğü görevine atanan Sakine Cinalioğlu Hanımefendiye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 “BAŞ TACI ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Anneler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ekim mesajında şu ifadeler yer verdi “ Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Yüce Allah, cennet annelerin ayağının altında demiştir. Evlatlar olarak annelerimizi baş tacı etmeli, el üstünde taşımalı ve kıymetlerini bilmeliyiz. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.  Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Bu sebeple annelerimizi sadece yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta eşim ve annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, elleri öpülesi annelerimizin her gününün mutlu sağlıklı ve sevinç dolu geçmesini temenni ediyorum.’’

TAŞBİLEK GENÇLERİ MİSAFİR ETTİ

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gençlik Haftası münasebetiyle “Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk” programıyla Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas ve Ankara illerini ziyaret ederek milli mücadele ruhunu yerinde müşahede edecek gençleri misafir etti.

ÇOCUKLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİLER

Giresun Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik oyun parkı kurdu. Botanik Park'ta kurulan oyun parkında bayramın ikinci gününden itibaren eğlenen çocuklara renkli balonlar ve şeker dağıtıldı. Aileler çocuklarıyla birlikte erken saatlerde etkinlik alanına geldiler ve çocuklarıyla birlikte eğlendiler. Çocuklar gün boyu çeşitli aktivitelere katılıp doyasıya eğlenme fırsatı bulurken, çocuklar ve aileleri, programın düzenlenmesinden dolayı Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti. Çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise: "Amacımız çocukların yüzünü güldürmektir, çocuklar mutlu oluyorsa biz de mutlu oluyoruz. Böylesi etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Editör: TE Bilisim