Sanatçı Adnan Yılmaz "Bu şarkıyı niçin yaptım diye sorarsanız? Şu ana kadar gelmiş geçmiş en cesur, en yiğit korkusuz dış işleri bakanı şu an PKK’nın, vatan hainlerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Bir istifa haberi bile Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Demek ki bir insan bu kadar seviliyorsa, bu benim içimden gelen duygularımı. Kendisini çok severim, bunu bir şarkıyla paylaşmak istedim.
 
Başta cumhur başkanımız olmak üzere iç işleri bakanımıza, sağlık bakanımıza Allah güç kuvvet versin ama iç işleri bakanımız, benim çok sevdiğim bir insan. Hayatta koltuk sevdası olmamıştır, hep vatanın ve milletinin, insanların yanında olmuştur. Mütevazi bir kişiliktir. Herkesle fotoğraf çekilir, kimseyi kırmaz, herkesin düğününe, cemiyetine cenazelerine katılmaya çalışır. Deprem bölgelerinde bulunur. Gece gündüz çalışır ona bir şarkı yapmak az bile. Allah güç kuvvet versin, devletimize ve milletimize zeval vermesin. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya  şarkı çok ilgi çekti, sosyal medyada çok iyi beğeniyle paylaştılar, kendilerine teşekkür ederim bu kadar vatandaşımız bakanımızı seviyorsa demek ki  bakan çok iyi işler yapmıştır diyebiliriz. Buradan bu mesajı çıkartmak gereklidir. Ülkemizin bekası ve geleceği için el ele hep beraber bu virüs belasından kurtulacağımıza, talimatlara uyarak üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
 
ŞEHİR HASTANESİ NE OLDU?
 
Demokrat Parti eski Genel Başkanlarından Trabzon’un değeri İsmet Hacısalihoğlu Trabzon şehir hastanesini sordu.

Rize şehir hastanesinin projesinin ortaya çıktığını söyleyen Hacısalihoğlu, Trabzon şehir Hastanesi’nin bir an öce yapılması gerektiğini ifade etti ve ‘Trabzon AK partiye böylesine güçlü bir destek verdi. Bu desteğin bir karşılığı olmalı’ dedi. Hacısalihoğlu ayrıca liglerin TFF tarafından zorlama ile oynatılmaya çalıştığını söyleyerek, ‘Bu Trabzonspor lehine tescil olmasın diye başvurulan bir yok. Başarılı olamayacaklar’ Şeklinde konuştu
 
ASKF’DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET
 
Trabzon ASKF’nin Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Alemdar tam 41 gündür evden çıkmadı. Şeker rahatsızlığı bulunan Sebahattin Alemdar’a ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yöneticileri sürpriz yaptılar.

Çukurçayır’daki evine giden ASKF yönetimi Sebahattin Alemdar ile evinin önünde sosyal mesafe kuralına uyarak hasret giderdiler. ASKF ayrıca Sebahattin Alemdar’a maskelerini de getirdi. ASKF dün tüm kulüplere de Maskelerini dağıtırken yine amatör müsabakaları izleyen gazetecilere de maske dağıtma kararı aldılar.
 
VALİ USTAOĞLU HURMA DAĞITTI  
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu trafik haftası dolayısıyla jandarma ve polis Trafik ekipleri ile birlikte durdukları araç Sahiplenirim Ramazan’ı şeriflerini kutluyarak hurma dağıttı.
 
BAŞKAN İÇİN KİTAP OKUMA VAKTİ
 

AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Koronavirüs tedbirleri kapsamında gününün büyük kısmını evde geçiriyor. Siyasi çalışmaları telekonferans sistemi ile takip eden Altıntepe, acil takip edilmesi geriden yatırımlar dışında evden çıkmıyor. Evdeki günlerini de kitap okuyarak değerlendiren Altıntepe, bu aralar edebiyatımızın usta kalemi Ziya Gökalp'in 'Türkçülüğün esasları' kitabını okuyor.
 
SARAL EKİBİ ORUCUNU AÇTI
 

Trabzon'un önde gelen Gayrimenkul firması SARAL Gayrimenkul ekibi iftarda. Ir araya geldi. Koronavirusten dolayı sosyal mesafeye uyarak firmanın CEO'su Semih Sarıalioğlu'nun Salacık'taki yazlığında yapılan iftarda, gayrimenkul sektörü ole alakalı değerlendirmeler de yapıldı. Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörünün önünün açık olduğunu belirterek, yardımcılar için şu anda gayrimenkul almanın avantajlı olduğunu söyledi.
 
MESUT YILMAZ AMELİYAT OLDU
 
Aile çevresinden aktarılan bilgiye göre Eski Başbakan ve eski Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın beyin sapında bir tümör saptandı.

Yeditepe Üniversitesi'nde yapılan ameliyat ile tümör başarılı bir şekilde alındı. Yakınları, Yılmaz'ın sağlığının iyi olduğunu, tümörün temizlendiğini ve narkozun etkisinden çıktığını bildirdi. Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlanmıştı. Geçen yıl 23 Ocak'ta yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti. Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından ameliyat edilen Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Mesut Yılmaz, 5 Mayıs 2020 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesinde başarılı bir beyin ameliyatı geçirmiştir. Şu an itibariyle tedavisine serviste devam edilmekte ve sağlık durumu hızla iyileşmektedir" denildi.
 
TRABZONLU POLİS GÖNÜLLERİ FETHETTİ
 
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü emrinde çalışan Trabzonlu kadın polis, kısa sürede yöre halkının gönlünde taht kurdu.

Hakkari’de yaklaşık 8 aydır görev yapan kadın polis Dilek, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapıyor. Tüm sosyal etkinliklerde polis arkadaşları ile birlikte halkla iç içe olan Trabzonlu kadın polis, Hakkari’de bilmediği mahalle yok. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın almış olduğu korona virüs tedbirleri kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubunda da yer alan kadın polis; bazen paket, bazen de un çuvallarını taşıyarak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırıyor. Hakkari Emniyet Müdürü Atanur Aydın başta olmak üzere tüm Hakkari polisinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, huzur ve güvenin sağlandığı Hakkari’de halkla polis dayanışmasının düşman çatlattığını belirttiler.
Editör: TE Bilisim