BÖLGEYE ZİYARET

Tabu Kadastro Bölge Müdürü İrfan Memişoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta hayırlı olsun dileklerini sundu.

YARDIM MELEKLERİ

Trabzon İl Milli eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Ortahisar ilçe müdürlüğü sel ve yangından zarar gören ailelere ulaştırılmak üzere sanat Sokağı’nda yardım kermesi düzenledi.

SONEL ÇOCUKLARLA

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Gülyalı ilçesinden geçerken çocuklar makam aracına el salladı. Vatandaşlar ile yakın diyalogu ve çocukları çok sevdiğini bildiğimiz Vali Sonel, aracını durdurup çocukların yanına gitti. Çocuklarla bor süre sohbet eden Sonel, çocuklara okul için kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye etti. Çocuklara derslerine çok çalışmasını ve başarılı olmalarını tavsiye eden Sonel, "Araca el sallarsınız da durmaz mıyız?" diyerek fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

GELECEK’DEN TTSO’YA ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve beraberindekiler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette pandemi döneminde iş dünyasının durumuyla ilgili değerlendirmede bulunuldu. Başkan Hacısalihoğlu, Gelecek Partisi heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

SAMSUN'A TRABZONLU MÜDÜR

Türkiye Sigorta Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğüne Trabzonlu Yunus Saka, getirildi. Akçaabat ilçesinin Akçakale Mahallesinin sevilen isimlerinden ve eski muhtar Murat Saka'nın oğlu olan Yunus Saka, Türkiye Sigorta'yı Batı Karadeniz Bölgesinde en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Yunus Saka, Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü merkez ile olan Samsun'da göreve başlayarak çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

BÜLBÜL SEVİNDİRDİ

AK Parti Trabzon teşkilatının sosyal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı Canan Bülbül, 7 yaşındaki Hira Keskin'i sevindirdi. Arsin ilçesinde yaşayan flaksid parapleji nöropati rahatsızlığı bukuajn Hiranur'a, Bülbül, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığından temin ettiği akülü aracı evinde teslim etti. Hiranur, hediyesi için Bülbül'e teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu söyledi. Bülbül, Hiranur'a acil şifalar dileyerek, her zaman yanında olacağını söyledi.

SENATONUN KARARI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİLDİR

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, Gümüşhane Üniversitesi’nin açılış tarihini 20 Eylül’den 4 Ekim’e çeken üniversite senatosunun kararını eleştirerek alınan kararın en az Covid-19 kadar şehre zarar vereceğini savundu. Akçay, “Oysa Sağlık Bakanımızın açıklamaları tam tersi yönde olmasına rağmen Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca açıklamalarında yeni dönemde salgının okulların kapanma sebebi olmayacağını, çünki ellerinde yeterince aşının olduğunu ısrarla belirtmiştir. Bununla birlikte ertelemeye ikinci sebep olarak ek yerleştirmeler gösterilmiştir. Yerleştirme sayısı artar ise okul kapalı mı tutulacaktır? Kesinlikle hatalı ve şehre en az Covid-19 kadar zarar veren bir karar olacaktır. Bir an önce tekrar gözden geçirilerek acilen bu karardan vaz geçilmelidir ve daha önce belirtildiği şekilde eğitim süreci başlatılmadır.” dedi.

Editör: TE Bilisim