AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇELERDE

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve ekibi, çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Arsin ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren ekip vatandaşları yalnız bırakmadı. Sürmen, “AK Parti Arsin İlçe Kadın Kolları Başkanı Suheyla Nebioğlu Tutum, İlçe koordinatörü Özlem Özergin ve teşkilat Başkan yardımcısı Nurten Şahin ile bugün Arsin’deydik. Güne haftalık olağan yönetim kurulu toplantısıyla başladık.

Ardından AK Parti Arsin İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya başkanı Merve Kılıçarslan’ın doğum gününü kutladık. İl Ar-ge Birim Başkanlığı tarafından gönderilen hediyeyi Esra Sağıroğlu teslim ettik. Tüm gün Yeşilyalı Mahallesinde, Mahalle Başkanımız Gönül Korkmaz’ın riyasetinde; Üye, yaşlı, engelli, doğum günü, yeni doğan. Ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Çok yoğun ve dolu dolu bir programı tamamladık. Akkadın Arsin çok teşekkür ederiz. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.” İfadelerini kullandı.

ARSLAN VE KURT TONYA'YI KONUŞTU

Trabzonlu siyasetçi, AK Parti İl teşkilatlarında başkan yardımcısı olarak uzun süre görev yapan otomotivci iş insanı Mehmet Arslan, Tonya eski belediye başkanlarından Ahmet Kurt ile çok sevdikleri Tonya'yı konuştular. Arslan'ın iş yerinde bir araya gelen iki sıkı dost, Tonya'nın turizmi için de güzel çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler. Arslan, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire amiri, Tonya Belediyesi önceki dönem başkanı Ahmet Kurt'a ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkanın sohbeti her zamanki gibi keyifliydi" dedi.

OSMANCIK'TA BİR ÇAY MOLASI

Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer'in en çok sevdiği ve stres attığı çalışma anı ve ortamı, kendi çocuğu gibi sevdiği TIR'ı kullanmaktır. Özer, Cuma gününden itibarende yollarda. Macaristan'dan Trabzon'a geliyor.

TIR şoförlerine uygulanan günlük 4.5+4.5 saat sürüş uygulamasında Osmancık'ta mola veren Özer, kendisini sosyal medyadan takip eden Mardin Kızıltepeli Sezerhan Lojistik firmasının şoförleri Ahmet Tahran, Necmettin Tahran ve Faruk Tahran'ın çay davetini kırmayıp birlikte çay içtiler. TIR şoförlerinin yol kenarında güvenle durup dinlenecekleri tesis olamadığına değinen Özer, "Mardin Kızıtepeli Kardeşlerimle beraber sürüş süresinin dolması nedeniyle T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mızın yol üzerlerinde yaptığı son sistem parka istirahatt ederken bir de hatıra fotoğrafı çekildik" diyerek göndermede bulundu.

İL BAŞKANLIĞINA BAYRAK ATANDI

Muharrem İnce önderliğinde 17 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Memleket Partisi'nin Rize Kurucu İl Başkanlığına Muhittin Bayrak, atandı. Bir dönem CHP Güneysu ilçe yönetiminde de bulunan Muhittin Bayrak, son yerel seçimlerde Güneysu’dan bağımsız belediye encümen adayı olmuştu. Memleket Partisi ile Rize’ye yeni bir soluk getireceklerini ifade eden olan Muhittin Bayrak, “Rize’mizde olan sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Yeni ve genç bir kadroyla Rize’nin meselelerini ele alacağız. Başta çayda kota sorunu, kaçak çay sorunu, Doğu Karadeniz’deki kanser vakaları, orman tahribatları, kirlenmeye başlayan su kaynakları, İkizdere’deki taş ocaklarına neden karşı olduğumuz, yaylacılık ve eko turizm konularındaki projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

CHP ESNAFI DİNLEDİ

CHP Rize CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu,  Kendirli Belde Başkanı Mustafa Ekrem Gör, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Beşikçi, esnaftan sorumlu Başkan yardımcıları Ziya Karakaş, Orhan Demirtaş ile birlikte Kendirli belde esnaflarımızı ziyaret ederek, esnafı dinledi. Yapılan açıklamada “Sıkıntılarını, Rize’mizin ve ülkemizin stratejik ürünü olan çay da yaşanan sıkıntıları dinleyip çözümü noktasında partimizin çay politikalarını esnaf vatandaşlarımızla paylaştık. Kendirli esnafımızın göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

GÜDEF HEYETİNDEN GTSO’YA ZİYARET

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nun (GÜDEF) yeni Başkanı Bayram Demir ve yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane temasları kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret etti. Ziyarette GÜDEF olarak gerçekleştirdikleri 7. Olağan Genel kurul ve oluşan yeni yönetim yapısı ve yönetim kurulu üyeleri hakkında GTSO Başkanı İsmail Akçay’a bilgi veren ve yönetim kurulu üyelerini tanıştıran GÜDEF Başkanı Bayram Demir, GÜDEF’in çatısı altında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. GÜDEF olarak şehrin hem tanıtımı hem de ekonomik açıdan gelişmesi için önemli faaliyetlerde bulunduklarını belirten Başkan Demir, “İlk olarak bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve nazik kabulünüz için sizlere ve tüm GTSO yönetimimize GÜDEF heyetimiz adına teşekkür ediyorum. Birlikte şehrimizin tanıtımı amacıyla çok güzel etkinlikler düzenledik ve çalışmalar yaptık. İnşallah bu güzel çalışmalarımız bu tür istişare ve ziyaretlerle daha üst seviyelere çıkacak ve çok güzel işler başaracağız. Bizler her zaman şehrimizin dinamikleri olan siz değerli kurumlarımızla hareket etmek istiyoruz. Siz değerli büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanacak ve problemlerimizin çözümü için sizlerin görüşlerini her zaman öncelik alarak hareket edeceğiz. Amacımız geçmişe takılı kalmadan ileriye geleceğe odaklanarak çalışacağız. Burada sizlerin yanında olmaktan mutluyuz” dedi.

Editör: TE Bilisim