Mahallelere giden Genç vatandaşların sözlerinden çok etkilendi, ‘Sevgili başkanım sen her zaman bizimle oldun. Şimdi yanımıza gelsen de gelmesen de biz seninleyiz ve oyumuz senin’ diyorlar. Başkan Genç ise, ‘Geldik yine geliyoruz ve seçilirsek yine gelmeye devam edeceğiz’ mesajlarını verdi.

BTP’den OSB’ye Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Ömer Turan, Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediyesi Başkan Adayı Feryat Yanık ve beraberindeki heyet Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yavuz, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Okan Gündoğdu, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı ve Bölge Sanayicileri karşıladı. Bağımsız Türkiye Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak ilgili ve nazik karşılama için teşekkürlerini sundu.

 Toplantıda söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise Bağımsız Türkiye Partisi Heyetine, Trabzon Arsin OSB’ ye gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarken, Trabzon Arsin Organize Bölgesinde üretilen ürünler, çalışan sayıları, ihracat rakamları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Köseoğlu Bırakmadı


24 Haziran 2018 seçimlerinde Ayşe Sula Köseoğlu’nun milletvekilliği hukuken sona ermiş olabilir o fiilen görevine devam ediyor. AK Partinin ona nerede ihtiyacı varsa oraya gidiyor. Hakkari’de görev verdiler orada gitti çalıştı ve yerel seçimler öncesinde kar altında Belediye Başkan adayı ile birlikte sokak, sokak çalışma yaptı sonra da bu fotoğrafı paylaştı.

Trabzon Fen Lisesi Gururlandırdı


Trabzon Fen Lisesi başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 26. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarından yine adından söz ettirdi. Biyoloji dalında İkra Elif Yeniçeri Türkiye ikincisi oldun. Okul Müdürü Mehmet Özbilge: “Bölgemizin en köklü kurumlarının başında gelen Trabzon Fen Lisesi bugüne kadar TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bölge Yarışmalarında birçok derece kazandı. 2012 yılında Biyoloji dalında Türkiye 3.sü olan Trabzon Merkez Fen Lisesi bu yıl TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 26. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları’nda Biyoloji dalında yarışmaya katılan İkra Elif Yeniçeri adlı öğrenci, Türkiye 2.si olarak gümüş madalya kazandı. Öğrencimizi, emek veren öğretmenlerimizi ve okulumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Nerde Mağmatlı Var İse Şensoy Orda


Şenol Şensoy… Trabzon’un Ortahisar ilçesi Geçit Mahallesi (Mağmat) muhtar adayı. Renkli ve çalışkan bir kişiliğe sahip olan Şenol Şensoy doğup büyüdüğü mahallesine muhtar olarak hizmet etmek istiyor. Yıllar önce başlattığı ‘Nerede Mağmatlı var ise ben oradayım’ sözüyle hemşehrilerini her gördüğü yerde kucaklayan ve hal hatır soran Şensoy, kendisine olan sevgiyi muhtarlıkta yapacağı hizmetlerle taçlandırmak istiyor. Çevresi geniş ve önemli tecrübelere sahip olan Şensoy, birbirinden değerli projelerini her yerde dile getiriyor. Koltuk sevdası için değil Mağmat aşkı için yola çıktığı herkes tarafından biliniyor.  Şensoy’a mahallede büyük destek var. Herkesin rızasını almaya çalışan Şenol Şensoy’da öncelikli isteği mahallesinde birlik beraberlik ortamının sağlanması. Hemşerilerinin desteğini isteyen Şensoy’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

MHP’den Bıyık’a Ziyaret


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, il başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile AK Parti Araklı ilçe başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Saban Bıyık ile Cumhur İttifakı konusunda istişare yapan heyet Cumhur İttifakı’nın Trabzon'da başarılı olacağını ifade ettiler.

Her Zaman Gençlerin Yanındalar


AK Parti Trabzon Gençlik Kolları teşkilatından yetişen Yusuf Haldızoğlu ile Recep Arslan, çocuklukta başlayan dostluklarını iş ortaklığına dönüştürdü. Trabzon’da inşaat ve restaurant  işinde mükemmel ortaklık gösteren ikili önceki gün de gençleri ortağı oldukları Arsin’de ki Deniz Yıldızı Restaurantta ağırladı. Gençlik kollarından gelerek, gençliğin halini bilen ortaklar Haldızoğlu ve Arslan, “Seçimlerde yoğun gayret gösteren gençlerimizi Pazar kahvaltısında ağırlamak istedik. Gençler sahanın gizli kahramanı. En çok çalışanı. Bayrak asmadan alan süslemesine sandık kurullarından seçim kuruluna kadar her yerde gençler var. Biz de sahada çok koşturan gençlerimizi ağırlamak istedik. Allah hepsinden razı olsun” dediler.

Tamtürk TAKA FM’de


Yıllarca ‘Şevkinin Gemisi’ ile radyo ve TV programları yapan Şevki Tamtürk bundan böyle TAKA FM’de dinleyicileri ile buluşacak. En güzel programları dinleyicilerine sunacak. Tamtürk herkesi radyosunun başına bekliyor.
Editör: TE Bilisim