Bütün otobüs şoförlerinden maç günü görevlerinin başında olmasını isteyen Başkan Gümrükçüoğlu “Ulaşımdan ötürü maça gelemeyen taraftar olmasını istemiyorum” dedi. Trabzonspor’un her zaman ve her şartta yanında olan Gümrükçüoğlu’nun talimatıyla maç günü otobüsler saat 15:15’ten itibaren Baro önünden Akyazı stadına ring seferlerine başlayacak. Bu seferler maç başlayana kadar devam edecek. Ayrıca ilçelerden maça gelmek isteyenler için otobüs seferleri düzenlenecek. İlçe merkezlerinden saat 15:15’den itibaren seferler başlayacak. Bu ayrıntıları Trabzonspor Kulübü’de kendi resmi sitesinden duyura yaparak taraftarlarını bilgilendirdi. Trabzonspor ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin uyumlu bir çalışma gösterdiklerini de hemen hatırlatalım. 

Çılgınlar’dan Örnek Hareket

Trabzonspor’un en büyük taraftar gruplarından biri olan ‘Çılgınlar’ grubu, sosyal faaliyetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Köy okullarına yardım ve alkole ve uyuşturucuya karşı mücadele projelerinin ardından grup iyeleri şimdide Kızılay’a kan bağışı yaptılar. Tüm Türkiye’deki taraftar gruplarına örnek olan Çılgınlar grubu üyeleri yaptıkları bu hareketle yine takdir topladılar. Çılgınlar Grubu Başkanı Hakan Bıyıklı, “Kızılay Türkiye’nin önemli ve can kurtarıcı noktada bulunan bir kurumudur. Bu kurumu göz ardı edemezdik. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. 

 “Bu Mücadelede Şehit Olmayı Şeref Biliriz”

Alperen Ocakları Trabzon İl Başkanı Mustafa Kara Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklama yaptı.  

Kara yaptığı yazılı açıklamada, "Başta Zeytin Dalı Harekâtı’nda ki şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin tarih sahnesinde büyük bir şan ve şerefe sahip olması tesadüfi bir olay değildir. Aziz milletimiz dünyaya hükmettiği asırlar boyunca her zaman adaletin teminatı olarak tarih sahnesindeki varlığını sürdürmüştür. Hoşgörü ve sağduyuyla hükmetmiş, illeri fethetmeden, zihinleri ve gönülleri kazanmıştır. Türk milleti yüce Rabbimizin Kuran-ı Kerim'inde işaret ettiği "müminlere karşı alçak gönüllü kafirlere karşı ise onurlu ve zorlu" olmak misyonunu ilelebet sürdürmek isteyen, bu yolda asırlardır mücadele eden ve cihad şuuruyla her an şehadeti dileyen aziz bir topluluktur. Mazlumlarla zalimlerin, mağdurlarla gaddarların, haklılarla haksızların mücadele ettiği bu dünyada mazlumların, mağdurların ve haklıların en ön safında yer almak büyük bir şereftir. Kahraman Türk ordusu bu şerefe mazhar olmuş ve milletiyle, devletiyle zulme karşı büyük bir mücadele başlatmıştır. Alperen Ocakları olarak bu mücadelenin sonuna kadar yanındayız ve destekçisiyiz her yerde ifade ettiğimiz gibi de ihtiyaç halinde bu mücadelenin en ön safında şehit olmayı şeref biliriz” dedi. 

 “Bırakın İşimizi Yapalım “

Şalpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Refik Kurukız, eleştirilere cevap verdi.

Belediye Başkanı Refik Kurukın yaptığı açıklamada; “Bırakın işimizi yapalım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Sevdiğim insanların gereksiz kırıcı eleştirileri beni sadece üzer ama çalışma Şevki’mi asla kırmaz. Söz konusu Şalpazarı’na hizmetse risk alırım. Buda benim felsefem. Eğer ilçeme hizmet gelecekse, değil elimi taşın altına koymak gövdemi bile koyarım.Borçlanmayı ilçeme hizmet için yapıyorum ve parayı da devletimden alacağım. Büyüklerimizden sevdiklerimizden, hibelerde alıyoruz. Projelerde yapıyoruz. Merak etmeyin ama takip edin. Hiç bir hizmet kendiliğinden gelmiyor. Kolayda değil. Devlet hiçbir belediyenin kapısına kilit vurmadı. Çevremizdeki ilçelerin borçlanmalarına bakın. Bir iş makinası alıpta balonlarla süsleyip kurban kestiğimiz zamanları unutmayız. Hepinizi seviyorum. Önce ülkem ve milletim diyen bir liderin partisinde siyaset yapıyorum. Benim için onurdur. AK Parti, MHP birlikteliğinden dolayı da mutluyum. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yöneticileri de seviyorum. Dünyanın bizi nasıl köşeye sıkıştırmaya çalıştığı bir dönemde her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Rabbim ordularımızı muzaffer eylesin” dedi. 

Görele’de Farklı Proje 

Görele Belediyesi belirlenen muhtelif yerlere ilçenin eski fotoğraflarını asarak, tarihi yeniden canlandırıyor.  ‘Tarihimizi Yeniden Canlandırıyoruz’ projesine Cumhuriyet Meydanından başladı.  Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Genç nesil Görele’nin eski halini bilmez. Belediye olarak gençlere ilçemizin eski halini fotoğraflarla anlatmak istedik. İlçemizin belirlenen noktalarına ilçemizin çeşitli eski fotoğraflarını monte ederek, bu kültürü yaşatmak istiyoruz. Çalışmalarımıza Cumhuriyet Meydanından başladık” dedi.

Kocaeli’de Trabzon Tanıtım Günleri Hazırlığı 

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Başkan Yardımcısı Abidin Ekşi ve Genel Sekreter Salih Şahintürk, Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Bayram Tanrıverdi’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Vakfıkebir Belediyesi Kocaeli’nde düzenlenmesi planlanan Trabzon Tanıtım Günleri’ne davet edildi. Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Bayram Tanrıverdi misafirleri ile yakından ilgilenerek daveti Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya ileteceğini ifade etti. 

Vakfıkebir Müjde 

 AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ilçede merakla beklenen yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Başkan İskenderoğlu, “ Adliye Sarayı yerinin kamulaştırmasını sayın Belediye Başkanımız yaptı. Adliye sarayımızda inşallah programa aldırıp Vakfıkebir’imize kazandıracağız. İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız içinde geri sayım başladı. Belediyemiz arsayı verdi. İnşallah birde Emniyet Müdürlüğü binasına kavuşacağız. Böylece Çevik Kuvvet birimi de Vakfıkebir de konuşlanmış olacak” dedi.
Editör: TE Bilisim