Yıkım öncesinde belli bir miktar para aldı. Şimdi ise diğer kısmı için bekliyor. Sitemi var: ‘Demir, çimento ve diğer girdilerdeki inanılmaz artış bizim içerdeki paramızı kuşa döndürdü.

Çok zor durumdayız. İktidar milletveklilerine gidiyoruz çözmüyorlar, muhalefet milletvekilleri ise ‘kime oy verdi iseniz ona gidin diyorlar. Mağduruz. Bir an önce ev yapabilecek şekilde ücretlerimiz hesaplanarak ödenmesini bekliyoruz’ dedi. İhsan Yahyaoğlu da  ‘Yeni cumanın bazı bölgelerindeki sıkıntının aşılmasını’ istedi.

ŞAHİNTÜRK’LERİN TEŞEKKÜRÜ VAR

Trabzon’un Araklı İlçesi Yeşilyurt Mahallesi. Açılış töreni. TAKA Gazetesi’nin de sadık okuyucusu Ali Şahintürk babası Yunus Şahintürk ile yanımıza geliyor ve ‘Yayla suyu için büyükşehir belediye başanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve Araklı Belediye başkanımız Recep Çebi beye sonsuz teşekkür ediyoruz’ diyorlar. 

VAKFIKEBİR’DE KERMES DÜZENLENİYOR

Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulu- Ortaokulu’nda kermes düzenleniyor. Bugün 11.00’da başlayacak kermes üç gün sürecek. Okul Aile Birliği Başkanı Recep Bayraktar, herkesi kermese beklediklerini söyledi.  Kermeste çok çeşit yiyecek, çeşitli lezzetler, süs eşyları, yöreyi yansıtan ürünler yer alacak. 1. Sınıf öğrencileri için ise okuma bayramı etkinliği düzenlenecek.

DEĞİRMENCİ’YE GEÇMİŞ OLSUN

Ortahisar Belediyesi personellerinden AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu eski üyesi Cengiz Değirmenci, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar  Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyor. Sağlık durumu iyiye giden Değirmenci’yi Hak-İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve iş insanı Sebahattin Alemdar ziyaret etti. Hastanede Değirmenci’ye refakat eden abisi Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç sorumlusu Cevat Değirmenci’ye de ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini ileten Kaplan ve Alemdar, Değirmenci’nin sağlık durumunun iyiye gittiğini dile getirdiler.

 “BAYBURT GÖKÇEDERE’DE PTT ŞUBESİ’Nİ AÇIN”

Bayburt’un Demirözü İlçesi’ne Bağlı Gökçedere Beldesinde PTT hizmetlerinde yaşanan aksamalar vatandaşı isyan noktasına getirdi.  Gökçedere Ptt şubesinde görevli memurun 1 yıl önce başka şehirde görevlendirilmesi ile kapısına kilit vurulan hizmet noktası bölge halkını mağdur ediyor.  PTT binası önünde toplanan vatandaşlar “Bölgenin en kalabalık yerleşim yerlerinden tarihi çok eskilere dayanan Gökçedere Beldemizde Ptt Şubemizin kapalı olması geçici olarak haftada 1 gün dışarıdan memur görevlendirilmesi binlerce vatandaşı çok zor durumda bırakıyor. Haftanın 5 günü Ptt şubemiz açık olmalı vatandaş maaş çekecek çekemiyor, ödeme yapacak yapamıyor, kargo hizmetinden yararlanamıyor. PTT ATM’sinde çoğu zaman arıza oluyor veya para olmuyor. PTT merkezi kapalı olduğu için çoğu zaman İlçeye gidip gelmemiz 30 km. Bayburt Merkeze gidip gelmemiz ise 90 km. gereksiz yol gitmemize sebep oluyor. Zaten çok büyük bir ekonomik kriz var insanlar bunalmış. Halkın kendi sıkıntısı kendine yeter birde Devlet kurumlarının mesai gününde kapalı olması bizim işlerimizi ve moralimizi daha fazla bozuyor” ifadelerini kullandılar.

ŞEHİDİMİZ ASLA UNUTULMAYACAK

Bingöl-Elazığ karayolunda birliklerine doğru giderken hain saldırı sonucu şehit olan,  Şehidimiz Haydar Arslan'ın şehadetinin 29.yıl dönümünde kabristanı başında anıldı.  Aileyi ziyaret eden Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.

İYİ PARTİ’DEN TESOB’A ZİYARET

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Başkan Kara’ya yeniden seçildiği görevi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti ve parti olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. TESOB Başkanı Metin Kara da ziyaret nedeniyle İYİ Parti heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

ERDEM ŞEN’İN AMCA ACISI

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Erdem Şen’in amcası İsmet Şen, yaşamını kaybetti. Ölüm haberini duyuran Şen, “Mekanın Cennet Olsun İsmet Amcam.   İstanbul Antik restoran sahibi İsmet ŞEN amcam hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazemiz İstanbul’da kılınacak cenaze namazından sonra Trabzon’a getirilip, Perşembe günü öğle namazına müteakiben Arsin Yeni Mahallede caminde kılınarak aile mezarlığına defnedilecektir.” dedi. Biz de TAKA ailesi olarak Erdem Şen ve ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz.

 “CUMHUR İTTİFAKIMIZIN GÜCÜ”

MHP Maçka İlçe Başkanı Muharrem Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Genç, ziyaret için teşekkür ederek  “Cumhur ittifakımızın gücü ile milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim