Orayı tamamladı ve Kastamonu’da HES için çalışmalarını son aşamaya getirdi. Enerji sektörünü deneyimli ismi Muhammet Maden’i de transfer eden Usta Türiye’nin en güçlü HES’lerinden birine de son rötuşları atıyor. O nedenle ayın 20 günü Kastamonu’da ve işinin başında. Eğer işini takip etmezse bu kadar çalışmasa böyesine bir marka ortaya çıkarmı idi? Çıkmaz mı. İşte yeni yılın ilk günü ve Kastamonu fotoğrafı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU MUTFAKTA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yine mutfağa girdi ve hünerlerini sergiledi. Başkan Zorluoğlu şu notu düştü: “Günaydın. Yapıyorum bu kuymağı (peynirli) birader. Siz kaç çeşit kuymak biliyorsunuz ? Yeni yıla mutfakta girdik. Durum iyi değil.”

ŞENAY USTAOĞLU’NDAN ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, İçişleri Bakanlığı  tarafından finanse edilerek, Maçka Belediyesi ve Maçka Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde, kadın istihdamını artırmaya yönelik faaliyetlerin yürütüldüğü Esiroğlu Dokuma Atölyesi'ni ziyaret etti.

YENİ YILIN İLK BEBEĞİNE TEBRİK

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, yeni yılın ilk bebeğine uzun ömür diledi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde dünyaya ‘Merhaba’ diyen 2021’ın ilk bebeğini ziyaret eden Usta, anne babayı da tebrik etti. Usta, “Yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde Doğum Kliniğimizde dünyaya gelen erkek çocuğumuza ve annesine yeni yılın ilk saatlerinde Kızılay Trabzon Şube Başkanımız Dr. Oğuz Kara, Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman Türedi, Klinik sorumlu doktorumuz Doç. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin ve nöbetçi doktorumuz Opr. Dr. Gülten Sağır ile birlikte ziyarette bulunduk. Ailesine hediyelerimizi takdim ettik ve sağlık, sıhhat, afiyet diledik .Ayrıca serviste geçmiş yılın son saatlerinde dünyaya gelen iki çocuğumuzun ve annesinin daha ziyaretini gerçekleştirdik. Yine hastanemiz çalışanlarını da ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Tüm halkımıza sağlıklı, mutlu bir yıl diliyorum” dedi.

HÜSEYİN ÖRS BAŞARI DİLEDİ

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mustafa Mısır İlçe Başkanı seçildi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. İlçe Başkanı seçilen Sayın Mustafa Mısır ve yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

TABLETLER ÖĞRENCİLERE DAĞITILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan 500 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye tablet hediyesi kapsamında Rize'deki öğrencilere dağıtılmak üzere 960 tablet bilgisayar ve aylık 25 GB ücretsiz internet paketi tanımlı sim kartlar  dün Rize'ye ulaştı. Tabletlerin dağıtımı amacıyla bugün Rize Valiliği'nde düzenlenen programda İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Destek Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Evren Görmüş, Şube Müdürü Selçuk Torpil ve Ambarlı İlk ve Ortaokulu ile Merkez Atatürk Ortaokulu idarecileri de hazır bulundu. Uzaktan eğitim sürecinde bilgisayar ve tableti olmayan ve ailesinin maddi gücü bunları satın almaya imkân vermeyen öğrenciler için, ilk etapta 500 bin tablet dağıtılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 500 bin tabletin tedarik süreci tamamlanarak aşama aşama illere dağıtımına Kasım ayında başlanmıştı.

2021 ÇÖZÜM YILI  OLSUN

Gümüşhane Sağlık-Sen Şubesi 2020’nin son saatlerinde il genelindeki tüm hastane ve 112 Acil Servisleri ziyaret ederek nöbetteki sağlık çalışanlarına “2021’e tatlı girelim, çözüm yılı olsun” sloganıyla tatlı ikram etti. Şube Başkanı Engin Karabulut, Başkan Vekili Alptekin Giresunlu, Engelli Memur-Sen Başkanı Coşkun Tuncer ve ilçe, iş yeri temsilcileriyle birlikte devlet hastanesi ve pandemi hastanesi başta olmak üzere öerkez ve ilçelerdeki sağlık tesislerini ziyaret ederek nöbet tutan sağlık çalışanların yeni yılını kutlayarak tatlı ikram etti. Sağlık çalışanları da bütün özel günlerinde yanlarında olan Sağlık-Sen yönetimine teşekkür etti.

MAHALLELER IŞIL IŞIL

Giresun Belediyesi mahallelerdeki hizmet seferberliği devam ediyor. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatlarıyla şehrimizin gelişen ve büyüyen bölgelerinden biri olan Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi bambaşka bir görüntüye kavuştu. 3 bin metre uzunluğundaki caddede ilk olarak kanalizasyon hattı, içme suyu ve yağmur suyu şebekesi çalışması gerçekleştirildikten sonra, cadde baştan sona asfaltlanarak kaldırım çalışması yapıldı. Son olarak ise çift taraflı dekoratif aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmasıyla cadde ışıl ışıl oldu.

ADANUR’UN AĞIR MİSAFİRİ

Trabzon’un Yomra İlçesi’nin AK Partili meclis üyesi Tülay Adanur, iyi bir partili, sadık bir arkadaş ve sırdaştır. İnşaat Mühendisi olan Adanur’un Tanjant’taki Nano Yapı Denetim Ofisi hiç boş kalmaz.  Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak, baş tacı yapar. Adanur’u önceki gün AK Parti Trabzon Milletvekili, siyaset döneminden yakın dostu Bahar Ayvazoğlu ziyaret etti. Uzun uzun sohbet ettiler.

Editör: TE Bilisim