“TÜM ENGELLERE RAĞMEN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, büyüme rakamları ile ilgili “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm engellere rağmen büyümeye devam ediyoruz. Türkiye'nin bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüme ile Avrupa’da 1. OECD ve G-20’de Çin’in ardından 2. olması ülkemizin güçlü ekonomisinin en büyük göstergesidir.” İfadelerini kullandı.

SEVİNÇ TAKDİR ALDI

Doğada yabanı hayvanlar tarafından yaralanan Karaca'ya Arsin Belediyesi sahip çıktı. Belediye başkan yardımcısı olan veteriner hekim Emin Sevinç karacayı tedavi ettikten sonra Trabzon yabanı hayvanlar şube müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Sevinç’in bu hareketi büyük takdir topladı.

 “YETER ARTIK DÜŞÜN BU ÜRETİCİNİN YAKASINDAN”

Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, yaptığı açıklamada Fındıkta tahmini rekolte tespiti yapılmadan açıklama yapanlara tepki gösterdi. Bekar, ““Fındıkta serbest piyasayı kendi istekleri doğrultusunda dizayn etmek ve fındık fiyatlarını  aşağıya düşürmek için, fındık rekolte tespiti beyanında bulunanlar, bunlara faaliyetlerinden dolayı,fındık baronları demiştim. Bu fındık baronları bilmelidirler ki, fındık üreticisinin emeğini çalarak hırsızlık yapıyorlar. Oysa, fındıkta tahmini rekolte tespiti için paydaşlar olarak bir anlaşmaya varmış ve bu anlaşma çerçevesinde tahmini rekolte tespiti yapılmadan hiç bir yorumda bulunulmayacaktı. Fındık’ta tahmini rekolte tespit işlemi yapılıp, arkasından açıklamayı, Tarım Bakanlığımız yapacaktı. Fındıkta tahmini rekolte tespiti henüz yapılmamışken, açıklama yapanlar, fındık üreticisinin emeğini çalan hırsızlardır. Yeter artık düşün bu üreticinin yakasından.” dedi.

GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atmaca, yaklaşık 40 yıldır siyasi tecrübesi ile Trabzon ve ülkeye bir çok hizmet yaptı. Darbeleri yaşadı, 27 Şubat sürecine yakından tanık oldu. Parti kapatma davalarında, partisine sahip çıktı. Atmaca, siyasette vefayı ve gençleri de hiçbir zaman unutmadı. Gençlere, ‘İnandığınız yolda kararlılıkla yürüyün. Durmayın, yılmayın, yorulmayın. Davamızın sizin gibi gençlere ihtiyacı var’ diyerek moral verir. Atmaca, önceki günde Yomra’da AK Parti Yomra Gençlik Kolları Başkanı Kenan Özcan’ı ziyaret etti. Tecrübelerini paylaştı. Özcan’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi.

BAŞKANIN HAKAN'I

Trabzon'un Of ilçe belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ilçedeki tüm vatandaşlarla sıkı diyalogları vardır. Herkesin üzüntülü sevinçli anlarında yanında olur. Ama bir kişi vardır ki başkan Sarıalioğlu için çok önemli ve değerlidir. 'Hakan'ım benim bitanemdir' diyen başkan Sarıalioğlu epilepsi hastası Hakan'ı çok sever. Hakan'da başkanı çok sever ve her gördüğü yerde içtenlikle başkan Sarıalioğlu'na sarılır.

DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ

AK Parti Trabzon İl eski Başkan Yardımcılarından Avukat, Arabulucu Mesut İskenderoğlu, son günlerde gündemi ve sosyal medyayı sıkça meşgul eden gündemlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, devlete güvendiğini söyledi. İskenderoğlu, “Son günlerdeki popüler  sosyal medya gündemi, oradan yansıyan ülke gündemi rahatsız edici  bir gündem. Bir yanda yurt dışına SİHA ihraç etmeyi konuşan, binlerce yıllık devlet tecrübesine sahip koca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir yanda böyle bir gündem.   Ülkemizin gündeminin videolar, kasetler vs harici yollarla belirlenme çabalarından geçmişte çok çektik! Artık bunlardan ders almış olmamız lazım. Her şeyi araç olarak kullanabilecek zihniyetin amaçlarına hizmet edecek şeylere karşı dikkatli olmalıyız.  Derdi adalet olanın, derdini bir dilekçe ile adliyelere intikal ettirmesi, takipçisi olması olağan bir durumdur. Ancak dert başka ise o başka. Bahsedilen olayda derdin adalet ve bu ülkeye hizmet olmadığını anlıyorum.  Ülkemizin gündeminin harici yollarla belirlenme çabalarını tamamen reddediyorum.  İnsanımız iyiniyetli, devletimiz kadim bir devlettir. Adaletle tüm dünyaya nam salmış bir medeniyetimiz var. Tüm bu sıkıntılardan da adaletle çıkacağımızı düşünüyorum. Bu yolda da Devletimize, Cumhurbaşkanımıza güveniyorum” dedi.

 “ARTIK HERKES SAFINI BELİRLEMELİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tarım, şunları kaydetti: “15 Temmuz’dan sonraki en önemli süreçten geçmekteyiz. Bu günlerde yaşananlar bir darbe kadar önemlidir. Bütün düşmanlar birleşmiş Türkiye'ye karşı psikolojik savaşın her çeşidini uygulamaya sokmakla meşguldürler. MHP'nin durduğu yer yaşanılan hainlikleri gördükçe her gün kıymetlenmektedir. Artık herkes safını belirlemelidir. Hiç kimsenin Tayyip Erdoğan üzerinden duyduğu kinin ölçüleri; Türkiye'yi kendi isteklerine göre şekillendirmeye çalışan yabancı unsurlara duyacağımız kinin üzerine çıkarmamalıdır. Bütün yaşadıklarımız gösteriyor ki yıkılmak istenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en büyük direnci Cumhur İttifakı ve bu gün ülkemizi yöneten AK Parti hükümetidir. Biz onurlu duruşumuzdan her gün daha çok gurur duymaktayız. Uluslararası sermaye ve terörize devletlerin organize ettiği ve bizim içimizdeki alternatif yapılanmalara sesleniyoruz ki her nevi safrayı mecburen kusup atacağız. Temiz, vicdanlı ve hesapsız yüreklerin sahipleri olan Ülkücüler hiç bir doğruyu asla yanlışa feda etmeyecektir. Biz sadece özgür ve tam bağımsız devlet olabilmenin mücadelesini veriyoruz. Tarih ve zaman ihanet ve suiistimal edenlerin cezasını mutlaka verecektir.”

Editör: TE Bilisim