TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Operasyonlar sonucunda yakalanan 51 şahıs arasında çeşitli suçlardan arananlar bulunuyordu. Yakalananlar arasında 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezasına sahip olanlar, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası olanlar ve 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmış olanlar yer alıyordu.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, operasyonlar kapsamında yakalanan şahısları sorgulayarak gerekli adli işlemleri başlattı. Yakalanan şahıslardan 34'ü cezaevine teslim edildi. Bu şahısların suçları arasında uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma, bulundurma, kasten öldürme ve hırsızlık gibi çeşitli suçlar bulunuyor.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde suç ve suçluyla mücadeleyi kararlılıkla sürdürerek, kamu düzeninin korunması ve toplumun güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına devam ediyor. Suçluların adaletin önüne çıkarılması, toplumun güvenliği açısından büyük bir öneme sahiptir.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT