TAKA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ve muhabiri Bahattin Baştürk’ün moderatörlüğünde vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle cevaplayan Kurukız, ‘Üretken belediyecilik’ anlayışı ile ilçeyi baştan sona yenilediklerini söyledi. 

Kurukız, “Herkes aday olabilir, bu gayet doğal. Tüm adaylara saygılıyım. Refik Kurukız, kiminizin abisi, kiminizin kardeşi, kiminizin evladı, kiminizin başkanı. Biz sizin emrinizdeyiz. Gönül belediyeciliği yapıyoruz. Üretken belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Cumhur ittifakı kapsamında uyumlu bir şekilde ilçemizi karış karış nakık nakış işleyip hizmet yapmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

İLÇEMİZE HİZMET ETME ONURU LAYIK OLDU

1D277789 9C4F 4Ff8 8286 A634E433C2A0

Kurukız, “Okul yıllarından bugüne çizgisini bozmamış, liderinin emrinde, fikir, lider, teşkilat doktroni şeklinde bir ülkücüyüm. Liderim bana güvenerek 2014 yılında aday yaptı. Halkımızın teveccühü ile seçildim. Güzel ilçemizin güzel insanlarına hizmet etme onuruna layık oldum. Cumhur ittifakı sokakta kuruldu ama sokakta bulunmadı. Cumhur ittifakı olgunlaştı. AK Parti ve MHP birliktelik içindedir” dedi.

TARİHE DOKUNACAĞIZ

Kurukıuz, “Millet bahçesi ilçemize kazandırdığımız çok güzel bir mekan oldu. Bölge vatandaşımızın gelip piknik yaptıkları bir yer oldu. Tarihi bir köprümüz var. Tescili kaldırılmıştı. Heyelan nedeni ile dere yatağı değişmiş, bir ayağı da kalmamıştı. Köprümüzü tamir edeceğiz. Yüklenici firma iskelesini kurdu. Oraya uygun taşların kesimi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Yerel seçimler öncesi liderimiz Devlet Bahçeli’nin ilçemizi ziyaretinde tarihi dokunuşu orada göstereceğiz. Kısa bir süre içerisinde tamamlanacak” diye konuştu. 

MART SONUNA KADAR ALIM YOK

72E3484A C2E5 49Ac 8623 E13C67F3Efd9

Kurukız, “Seçim dönemine girdik. Mart sonuna kadar bir eleman alımı olmayacak. Bahar döneminde millet bahçemizin çeşitli dalları da devreye sokulacak. Millet bahçesi nezdinde bazı alımlar olacaktır. Doğancı mahallemizin belli bir bölümünde yolda bölünme meydana geldi. Murat Zorluoğlu başkanımız ve Vural başkanımıza ilettim. Simenli mahallesindeki yol çalışması yapıldığı zaman Doğancı mahallesine geçilecek.” ifadelerine yer verdi. 


Kurukız, yeni dönemde aday olup seçilmesi durumunda yapacakları öncelikleri ise şu şekilde sıraladı: “Yeni dönemde yol sorununu bir kenara bırakacağız. Önceliği yollara vereceğiz. Hızlı bir şekilde toparlayacağız. İkincisi ise özellikle otopark. Üçüncüsü ilçe merkezimizde üretim yapan atölyeleri orta ölçekli sanayi sitesi çatısı altında buluşturmak olacaktır. İlçe stadyumunu mutlaka yapacağız.”
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak