Başkan Kurukız, "Girilmedik ev, sıkılmadık el, dokunulmadık insan bırakmayacağım" dedi ve Cumhur İttifakı çerçevesinde ilçedeki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

Verdiği sözleri tutma kararlılığını dile getiren Başkan Kurukız, "Şalpazarı’nda cumhur ittifakı kapsamında insanımıza dokunmaya devam ediyoruz. Verdiğim sözü tutarak ev ev gezeceğim. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni projelerimizi anlatıp, halkımızla kucaklaşıyoruz. Dertlerini dinliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Kurukız, 2014 yılından bu yana ilçenin gelişimi için yatırımlar başlattıklarını ve bu yatırımları sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Şalpazarı'nı Trabzon'un parlayan yıldızı haline getirme hedeflerini sürdüreceklerini vurgulayan Kurukız, "Çıktığımız bu yolda, kurduğumuz hayalleri hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kurukız, halkla samimi bir şekilde iletişim kurarak fikir alışverişinde bulunuyor ve vatandaşların beklentilerini anlamaya çalışıyor. Adaylık süreci hakkında da bilgi veren Kurukız, "10 yıldır sizlere hizmet etme imkanını bulduk. Şalpazarı’na hizmet etme noktasında bir adım atmıştık, o adımları halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde inşallah yeni projelerle ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT