Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Sultanbeyli Belediyespor’un ligin son sırada olmasının futbolcularını motivasyon anlamında etkilediğini ifade eden Çak, “Futbolda bazen konsantrasyon anlamında bunlar yaşanabiliyor. Rakibin küme düşmemek için mücadelesi ile birlikte gösterdiği direnç ilk devreyi golsüz eşitlik ile tamamladı. Soyunma odasında futbolcularımıza bizim hedefimizi ve şampiyonluk mücadelemizi hatırlatarak onları motive ettik. Geriye düşseydik bile kazanacağımızdan emindik. Oyun için istediğimiz her şeyin olduğunu söyleyebilirim. Hedefimiz şampiyonluk. Biz her maça kazanmak için çıkacağız” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarlardan daha çok destek beklediklerini ifade eden Çak, Çankaya maçının ardından içeride oynayacakları Adana 1954 FK maçına Sebat Gençlikspor’a gönül veren tüm taraftarları davet etti. Çak şunları söyledi: “Taraftarlarımız sağ olsunlar içerde ve dışarda bizi yalnız bırakmıyorlar fakat geçen sezon daha fazla destek vardı. Akçaabat’ın köklü bir takımını yeniden üst liglere taşımak için bir bayrak devraldık. Bunu en gururlu ve ilçemize layık olacak şekilde yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan daha çok destek bekliyoruz. Bu haftaya Çankaya FK maçında alacağımız bir galibiyet ile birlikte içerde oynayacağımız Adana 1954 FK maçında stadyumun tamamen dolacağına inanıyorum. Biz taraftarlarımız ile birlikte güçlüyüz.”
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT