Trabzon’da Miniklerden Sanat Dolu Sergi: “Minik Eller, Büyük Hayaller” Büyüledi
Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Soğuksu İstiklal İlkokulu, öğrencilerinin hayal gücüyle şekillenen anlamlı bir sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Okul Müdürü Yusuf Vehbi Bayraklı’nın öncülüğünde, 3/B sınıf öğretmeni S. Gökçen Alnıak ve 3/E sınıf öğretmeni Ebru Aksu’nun rehberliğinde düzenlenen “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı resim sergisi, ziyaretçilerden tam not aldı.

S E R G I L E N D I3


Eğitim Yöneticileri Katıldı

Serginin açılışına;

S E R G I L E N D I2

  • İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Emrah Koşar, Beraat Şahin ve Şefik Bayram,

  • İl Milli Eğitim Şube Müdürü Evren Görmüş,

  • İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Karahasan ve İlyas Tiryakioğlu,

  • Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, bir yıl boyunca yaptıkları resimleri sanatseverlerin beğenisine sundu.


“Hayal Güçleriyle Geleceği Şekillendiriyorlar”

S E R G I L E N D I

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yusuf Vehbi Bayraklı, çocukların sanata yönlendirilmesinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

Trabzon’da Liseler Arası Münazara Finali 13 Mayıs’ta Yapılacak
Trabzon’da Liseler Arası Münazara Finali 13 Mayıs’ta Yapılacak
İçeriği Görüntüle

“Bu sergi, yalnızca bir yıl sonu etkinliği değil; çocuklarımızın hayal dünyasının ve sanatsal ifade becerilerinin bir yansımasıdır. Onların yeteneklerini desteklemek hepimizin sorumluluğudur.”


Renkli Eserler Yoğun İlgi Gördü

S E R G I L E N D I1

Farklı tekniklerle hazırlanan resimler; doğa, aile, hayvanlar ve masal dünyası gibi çeşitli temaları işleyerek ziyaretçilerin ilgisini çekti. Katılımcılar, çocukların iç dünyalarını ve yaratıcı yönlerini yansıtan eserleri ilgiyle gezdi, minik sanatçılara moral veren alkışlarla destek oldu.

Muhabir: BİROL SANCAK