Cezasız Kalmasın

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Tüneli girişinde 9 Aralık 2017 Cumartesi günü meydana gelen kazada 16 yaşındaki Hüseyin Atasoy hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından büyük ihmal olduğunu ifade eden acılı anne Aygün Atasoy, suçluların cezasını çekmesi için mücadele veriyor.

Uyuyamıyorum

Oğlu Hüseyin’in o gün arkadaşlarıyla pikniğe gittiğini belirten Anne Aygün, “Akşam 18.30 sularında karşıdan karşıya geçerken arabanın altında kaldı. Yolda ne bir ışık var nede bir uyarı levhası. Oğlumun üzerinden aracın 2 tekeri geçti. Ciğerleri ağzından geldi. Elimi yüzüne uzattığımda buz gibiydi. Araç 20 metre sürükledi oğlumu. Oracıkta can verdi benim yavrum” diyerek yürekleri yaktı.

Sarılmadan Yapamıyorum

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını ve sürücünün serbest bırakıldığını belirten anne Aygün, “Kazadan bir gün sonra Karayolları yola çitleri ördü. Biz ihmalin cezasız kalmamasını istiyoruz. Işık yok bariyer olması gerekiyor. Yaya geçidi çökmüş bir vaziyette.  Mobese olay anında dönüyor, kaza sonrasını çekiyor” dedi. 

Benim canım gitti başkalarının canı gitmesin diyen anne Aygün, “Uykularım kaçıyor. Gözümde yaş kalmadı. Keşke çocuğum şehit olsaydı da böyle bir kazada can vermeseydi. Tişörtlerine parfümünü sıktım, sarılmadan yapamıyorum” diye feryat etti.
Atakan TOK
Editör: TE Bilisim