İlk yarı boyunca çok fazla pas hatası yapan Yeşil-Mavililer, 45 dakika boyunca durağan futbol oynaması dikkat çekti. İlk devrenin en önemli pozisyonu ise 9.dakikada ev sahibi ekipten geldi. Erzurumspor’un tecrübeli oyuncusu Novikovas'ın ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Gökhan kornere çelerek önemli bir kurtarışa imza attı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı ise pozisyon anlamıyla hızlı başladı. Her iki takım da üstünlüğü yakalamak için elinden geleni yaptı. Karşılaşmanın 55.dakikasında Boldrin'in kullandığı köşe vuruşunu BB Erzurumspor savunması uzaklaştırdı. Ardından ceza yayı üzerinde topla buluşan Melnjak'ın şutu direk dibinden auta gitti.
 
57’de Novikovas'ın şutuna gol izni vermeyen Yeşil-Mavilileri 63’te Samudio’yla kaleci Farnolle’ye takıldı. 69’da bu kez Remy’le şansını deneyen Atmacalar yine gol çizgisini geçemedi. Kalan dakikalarda 79’da Sissokko, 84’te Emrah ve 87’de de Novikovas’ın şutlarında kaleci Gökhan duvar ördü. Son saniyelerde Samudio ile net bir pozisyon daha yakalayan Rizespor bu şuttan da yararlanamadı. Yeşil-Mavililer, golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada 1 puanla yetindi.
 
STAT: Kazım Karabekir
 
HAKEMLER: Ümit Öztürk **, Cevdet Kömürcüoğlu **,  Mehmet Emin Tuğral **,

BB Erzurumspor: Fabien Farnolle **, Hasan Hatipoğlu **, Kaan Kanak **, Arturo Mina **, Gabriel Obertan ** (Dk. 74 Sissokko **), Arvydas Novikovas **, Petrus Mayega ** (Dk. 69 Donald **), Emrah Başsan **, İbrahim Akdağ **, Rashad Muhammed ** (Dk. 69 Ömer Şişmanoğlu **), Murat Uçar **
 
ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan **, Dario Melnjak **, Emir Dilaver **, Yassine Meriah **, Mykola Moroziuk **, Yasin Pehlivan ** (Dk. 59 Abdullah Durak **), Doğan Erdoğan ** (Dk. 46 Donsah **), Fabricio Baiano **, Fernando Boldrin **, Konrad Michalak ** (Dk. 58 Samudio **), Loic Remy ** (Dk. 90 Skoda?)
 
Editör: TE Bilisim