SİZE ZAFER YAKIŞIR

Geçen hafta deplasmanda oynadığı maçta Adana Demirspor'a yenilmesine rağmen Spor Toto 1.Lig’de son 3 haftaya 63 puanla takipçilerinin ikişer puan önünde lider olarak giren Giresunspor, yarın akşam İzmir’de şampiyonluğu etkileyecek önemdeki maçta Altınordu ile karşı karşıya geliyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

TEK DÜŞÜNCE KAZANMAK

Elde ettiği 12 maçlık yenilmezlik serisinin ardından 9 müsabakada 10 puan alarak Süper Lig hedefini gerçekleştirmeyi son maçlara erteleyen Giresunspor, bu akşam sahadan mutlaka 3 puanla ayrılıp son iki haftaya avantajlı olarak girmek istiyor. 53 puanla 6.sırada bulunan Altınordu ise Play-Off barajındaki yerini korumak için mücadele edecek.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Bu arada zorlu mücadele öncesi 29. haftada deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan sol kanat oyuncusu Marko Milinkovic ile sarı kart cezalısı stoper Sergen, sakatlığı bulunan Sergio yarın akşam takımdaki yerlerini alamayacak. Sakat oyunculardan Diarra’nın durumu ise maç saatinde yapılacak kontrolde belli olacak.

STAT: BORNOVA AZİZ KOCAOĞLU

HAKEM: TUGAY KAAN NUMANOĞLU

SAAT: 20.30

YAYIN: beIN SPORTS 2

Editör: TE Bilisim