REAKSİYON ÇALIŞMASI YAPTILAR

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağı Göztepe maçına kilitlendi. Hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili ekipte moraller yerinde. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde 11.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda mobilizasyon, teknik ısınma ve reaksiyon çalışmalarının ardından 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirildi. Geniş alan oyunları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

HIZLI HÜCUM, İSABETLİ PAS

Fenerbahçe galibiyeti ile namağlup olarak liderliğe yükselen Trabzonspor zirvedeki yerini korumak istiyor. Bu anlamda Göztepe sınavına büyük önem veren Bordo-Mavili ekipte teknik adam Abdullah Avcı isabetli pas, hızlı hücum ve pres konusunda oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Fenerbahçe galibiyetini taçlandırmanın peşinde olan Fırtına’da teknik direktör Avcı, yakalanan bu havanın bozulmasını istemiyor.

HAMŞİK SEVİNCİ

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamşik sakatlığını atlattı. Milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından Fenerbahçe maçında riske edilmeyen tecrübeli oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı. Oldukça moralli ve hırslı olduğu gözlenen Marek Hamşik, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Göztepe maçında 11’de sahaya çıkacak. Bu sezon ligde yalnızca Fenerbahçe maçını kaçıran Hamşik, 8 lig maçında 709 dakika süre alırken 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Slovak yıldız, UEFA Konferans Ligi’nde de 4 maçta 365 dakika süre almıştı.

Editör: TE Bilisim