Merkezi İstanbul’da Bulunan Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu  Başkanı Çaykaralı İş İnsanı İsmail Şatıroğlu’nun yönettiği Federasyon her yıl olduğu gibi değişik okullara desteklerine devam ediyor.12 -13 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul’dan gelen iki ekip tarafından dağıtım gerçekleştirildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından öğrencilere yönelik Sosyal Trabzon sorumluluk projesi kapsamında daha önce çeşitli mahalle okullarına yapmış oldukları öğrencilere yönelik, Giyim, Kırtasiye, Spor malzemeleri ,Oyuncak ,Mont, Ayakkabı gibi malzemeleri gönüllü esaslara dayalı Federasyon çalışanları Genel Başkan Yardımcısı Fahri Günlü, Gençlik Kolları Başkanı Hakan İlhan Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş tarafından gözetiminde öğrencilere sevgiyle saygı çerçevesi içinde malzemeleri bizzat elleriyle giydirdiler.

Trabzon’da destek verilen okullardan Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu Anaokulu, Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu ilkokulu, Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu, Taşkıran Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu  Ataköy Cevdet Sunay SML Okulu, Hayrat Bist İlkokulu, Hayrat İmam hatip Ortaokulu, Hayrat Bist Ortaokulu, Hayrat Bist Çok Programlı Anadolu Lisesi. Balaban HSM ilk ortaokulu ,Arsın Taviloğlu ilkokulu, Arsın Ahmet Taviloğlu İlkokulu Arsın Harmanlı İlkokulu Düzköy Akut Lütfü Ofluoğlu ilkokulu, Düzköy Lütfü Ofluoğlu  Ortaokulu olarak destek verildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Trabzon sorumlusu Sayın Mustafa Durmuş  ve ekibi ile Maçka İlçesi Başar ilkokulu dağıtımını gerçekleştirdiler.

Trabzon Dernekler Federasyonun Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş ve ekibi Arsın Ahmet Taviloğlu ilkokulu ve Arsın Harmanlı İlk okulu öğrencilerine malzemelerini giydirdiler.

Hayrat Eğitim Okullarında  Hayrat Kaymakamı Dr. Davut Elmastaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öztürk eşlik etti

Trabzon Dernekler Federasyonun Düzköy Aykut Lütfü Ofluoğlu İlkokulu ve orta okulu öğrencilerinin Federasyon Başkan Yardımcısı Fahri Günlü ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan İlhan ve ekibi ile öğrencilerin malzemelerini giydirdikten sonra okul bahçesine Federasyon üyeleri Okul Öğretmenleri ile birlikte halay çektiler.

Düzköy Kaymakamlığına ziyaret, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Fahri Günlü, Gençlik Kolları Başkanı Hakan İlhan Düzköy Muhtarı Muhammet Topal ve Kemalettin Kamaoğlu katıldı

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek, etkinlik sonrasında İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetici ve Personelini Uzungöl’de ağırlayarak öğrencilere yönelik  gerçekleştirmiş oldukları faaliyet için teşekkürlerini iletti.


Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetimi Trabzon Şehit aileleri Dernek Başkanı Şeref İşler’i ziyaret ederek program sona erdi.

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Birol Sancak