Esnaftan Örnek Davranış

Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesi’nde telefon işletmeciliği yapan Saadettin Tuncer, dikkat çeken bir sosyal sorumluluk hareketine imza attı. İşletmesinin önüne bıraktığı telefon kılıflarını tamamen ücretsiz dağıtma kararı alan Tuncer, esnaf dayanışmasının ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergiledi.

0C7C003B 87Fa 4A0B 821A D9Ebcfc20B26

Gümüşhane’de Madencilik Krizi: Halk Yaşam Alanlarını Savunuyor
Gümüşhane’de Madencilik Krizi: Halk Yaşam Alanlarını Savunuyor
İçeriği Görüntüle

999 Kılıf 1 Saatte Tükendi

Ücretsiz kılıf dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Ücretsizdir” yazısını gören Trabzonlular, işletmenin önünde kısa sürede kalabalık oluşturdu. Tam 999 adet telefon kılıfı, yalnızca bir saat içinde tükendi. Bu rakam, Tuncer’in ne kadar büyük bir ilgiyle karşılaştığının en somut göstergesi oldu.

Takdir Toplayan Hayır

Vatandaşlar, böylesine anlamlı ve karşılıksız bir hayrı gerçekleştiren esnafa teşekkür ederken, “Trabzon’da böyle güzel davranışların artması lazım” yorumunu yaptı. Esnaf Tuncer’in bu hareketi, sadece ihtiyacı olanlara destek sağlamakla kalmadı; aynı zamanda şehirde toplumsal dayanışma ruhunu da pekiştirdi.

Esnaf Dayanışmasının Gücü

Trabzon’da her geçen gün artan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Saadettin Tuncer, hem esnaflar arasında hem de vatandaşlar arasında olumlu bir yankı uyandırdı. Uzmanlar, bu tür hayır işlerinin toplumda güven ve birlik duygusunu artırdığını vurguluyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK