Rize'de Yaya Geçidinde Meydana Gelen Trafik Kazası: İki Yabancı Uyruklu Kadın Yaralandı Rize'de Yaya Geçidinde Meydana Gelen Trafik Kazası: İki Yabancı Uyruklu Kadın Yaralandı

2012 tarihinde kurulan Poligon61 Güvenlik Özel çok sayıda kişiye eğitim verdi ve Trabzon’a katkı sundu.  Hüseyin Günaydın’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Aynur Ayçiçek’in okul yöneticisi olduğu kurum ferah, geniş, huzurlu ve Trabzon’un merkezi konumunda yer alıyor. 

UZMAN ÖĞRETİCİ KADRO

Kurumun faaliyetleri ile ilgili yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: “Milli ve manevi değerlerimize bağlı TSK’da görev almış asker kökenliler başta olmak üzere emekli emniyet mensuplarından ve sağlık personellerinden oluşan uzman öğretici kadrosu, son sistem derslikler, uygulama sınıfları, en iyi cihazlar idari personelleri ve öğrencileri ile adeta bir aile ortamı esintisi ile kesintisiz bir şekilde kaliteli eğitimin adresi olarak en başarılı kurumlardan birisi olarak Trabzon’daki yerini almıştır. Tüm hijyen şartlarının sağlandığı ortamda sabah-akşam olarak üzere eğitim hayatına tüm başarısı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

HEDEFİMİZ, ÖRNEK BİR KURUM OLMAK

Eğitim dışında sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılarak öğrencilerimizin kültürel gereksinimlerinin karşılanması noktasında da hizmet veriyoruz. Hedefimiz, örnek bir kurum olup ulaşılması istenen amaca hizmet doğrultusunda güvenlik sektörünün gelişiminde ve yayılımında katkı sağlayarak tüm kuruluşlarla birlikte çalışmalar sürdürmeyi sağlamaktır. 

EN KALİTELİ VE EN HIZLI

Uzun yıllar güvenlik konusundaki engin tecrübeleri ile eksiksiz ve üstün kalitede hizmet vermeyi amaçlamış, yıllarca vermiş olduğu hizmette de bu durumu kanıtlamıştır. Güvenlik merkezli bütün soru ve sorunlarınızı en iyi, en kaliteli ve en hızlı şekilde cevap vermeyi ve çözüm sunmayı kuruluşumuzdan itibaren ilke edinmiş ve Türkiye ve uluslararası düzeyde güvenlik hizmeti vermeye devam edeceğiz.”
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak