Trabzonspor'un Hedefindeki Laszlo Benes İçin Rekabet Kızışıyor.  Almanya'dan da Yoğun İlgi Var Trabzonspor'un Hedefindeki Laszlo Benes İçin Rekabet Kızışıyor. Almanya'dan da Yoğun İlgi Var

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Barisic, İskoç ekibiyle yeni bir anlaşma yapmamış ve Trabzonspor'un teklifini kabul etmişti. 6 yıllık Rangers kariyerini sonlandırmaya hazırlanan Barisic ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor, transfer döneminin başlamasıyla birlikte Barisic'in transferini resmen duyurmayı planlıyor.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, daha önce yaptıkları açıklamalarda yeni sezon için görüşmelerde bulunduklarını ve bazı oyuncularla anlaşma sağladıklarını belirtmişlerdi. Bu oyunculardan birinin Hırvat sol bek Borna Barisic olduğu bildiriliyor. Glasgow Rangers formasıyla 230 resmi maça çıkan Barisic, 10 gol atarken 54 asist yapmayı başardı. Bu sezon ise 29 maçta 1 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla 35 maçta 1 gol atan ve 3 asist yapmayı başaran Barisic, Trabzonspor'un savunmasına önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA