Trabzonlu futbolcu Almanya ve İngiltere'den Gelen Teklifleri Geri Çevrildi Trabzonlu futbolcu Almanya ve İngiltere'den Gelen Teklifleri Geri Çevrildi

Ali Sürmen'in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından başlayan süreçte Emin Kahraman, Mahmut Ören ve Hayrettin Hacısalihoğlu Divan Başkanlığı için adaylıklarını açıklamışlardı.
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan adayı Hayrettin Hacısalihoğlu, dün Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve üyelerle bir araya gelen Hacısalihoğlu, Mart 2024'te yapılacak seçimlerle ilgili sohbet gerçekleştirdi. Hacısalihoğlu, genel kurula ilişkin olarak, "Trabzonspor için ne hayırlı ise o olsun, biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Trabzonspor'u idare etmek için değil, Trabzonspor'a yardım etmek için göreve talibiz." şeklinde konuştu.
Trabzonspor camiası, Olağan Seçimli Divan Genel Kurulu'nda adayların projelerini ve vizyonlarını dinlemek için heyecanla bekliyor. Kulüp için önemli bir dönemeç olacak olan seçim, Trabzonspor'un geleceği için belirleyici olacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY