Süper Kupa öncesi savunma hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, Başakşehir’in tecrübeli stoperi Jerome Opoku için devreye girdi.


TEKKE ISRARLA İSTİYOR

Sezonun ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirme adına girişimlerini sürdüren Trabzonspor özellikle savunma hattı için yoğun mesai veriyor. 5 Ocak’ta Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa yarı final maçına kadar özellikle stoper ve sol bek transferini sonuçlandırmanın peşinde olan Fırtına, Başakşehir’in Ganalı stoperi Jerome Opoku’yu gündemine aldı.

Fatih Tekke’nin Karagümrük Planı Netleşiyor! 11’de Büyük Revizyon Kapıda
Fatih Tekke’nin Karagümrük Planı Netleşiyor! 11’de Büyük Revizyon Kapıda
İçeriği Görüntüle

SÜPER LİG TANIYOR

Bu sezon toplam 19 maça çıkıp 2 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki Ganalı stoper Opoku’nun Başakşehir ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Bonservis değeri 5 Milyon Euro olarak gözüken Opoku konusunda teknik direktör Fatih Tekke’nin ısrarları olduğu belirtildi. Süper Lig’i tanımasından ötürü öncelik verilen Opoku konusunda Başakşehir ile temaslar hızlandı.

Muhabir: BİROL SANCAK