Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadelede öne geçmeyi başarsa da sonuçta 3-2 mağlup ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, son 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sadece 1 puan topladı.

Bordo-mavililer, bu kötü performans sonucunda son 4 maçta toplamda 11 puan kaybetti. 16 gün içerisinde sadece 1 puan elde edebilen Trabzonspor, toplamda 37 puanda kalarak sıralamadaki yerini korudu.

Ayrıca son 2 haftada evinde oynadığı maçlarda kalesinde 8 gol gören Trabzonspor, özellikle defansif anlamda sıkıntı yaşamış görünüyor. Galatasaray'a 5 gol atarak yenilen bordo-mavililer, Kasımpaşa maçında ise 3 gol yedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı da bir ilki yaşadı. Takımının başında üst üste 3 mağlubiyet alan Avcı, bu sezonki kötü gidişatın sorumlusu olarak gösteriliyor.

Sonuç olarak Trabzonspor, zirve ile arasındaki puan farkını 23'e çıkardı ve bu sezon beklentilerin altında bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz sezon aynı dönemde 38 puan toplayan Trabzonspor, bu sezon istikrarsız bir grafik çiziyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak