Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Edin Visca, Gaziantep FK karşısında sergilediği performansla galibiyetin fitilini ateşledi. Papara Park'ta oynanan maçta takımına önemli katkılar sunan Visca, 2 asistle büyük bir başarıya imza attı.

34 yaşındaki oyuncu, maçın 50. dakikasında Onuachu'ya attığı asistle takımının farkı 1'e indirmesini sağladı. Ardından 66. dakikada yine Onuachu'ya bir asist daha yaparak Trabzonspor'un maçta öne geçmesini sağladı.

Trabzonspor U19 Takımından Transfer Olan Genç Yıldız'dan Muhteşem Gol: Bir Cevher Daha Geliyor! Trabzonspor U19 Takımından Transfer Olan Genç Yıldız'dan Muhteşem Gol: Bir Cevher Daha Geliyor!

Bu sezon Süper Lig'de 9 asist yaparak istikrarını sürdüren Visca, teknik direktör Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor. Gaziantep FK karşısında 75 dakika sahada kalan Visca, sadece 2 asist yapmakla kalmadı, aynı zamanda 6 kez rakip ceza sahası içerisinde topla buluştu ve 6 şut pası verdi.

59 kez topla buluşan Visca, bu pasların 43'ünde isabet sağlayarak etkili bir performans sergiledi. Yüzde 77 pas isabetiyle oynayan Bosnalı oyuncu, 8,7 reytingle maçı tamamladı. Visca ayrıca kupada da 5 maçta 4 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN