Trabzonspor'un Resmen Transfer Ettiği Gol Kralına Teklif Yağıyor: Eğer Giderse Yerine... Trabzonspor'un Resmen Transfer Ettiği Gol Kralına Teklif Yağıyor: Eğer Giderse Yerine...

Trabzonspor kulübü medya merkezi, Orsic'in sakatlık sürecinde yaşadıklarını ve Fenerbahçe maçı öncesindeki duygularını içeren bir video paylaştı. Videoda, Orsic sakatlık sürecinde neler yaşadığını anlatırken, taraftara da özel bir mesaj verdi.

Orsic, "Biliyorum, uzunca bir süre oldu. O günü hatırlamak dahi istemiyorum. O gün benim adıma her şey değişti. Trabzon’a gelmekten çok mutluydum. Bu sakatlık yaşandığında her şeyin değişeceğini biliyorum. Ama sonunda takımla beraber çalışmalara dönmekten gerçekten mutluyum. Ve umarım sağlıklı kalıp takıma hedeflerini gerçekleştirebilmesi için yardımı olabilirim. Uzun süredir kulüpteyim ve uzun bir süre sahadan uzak kaldım dolayısıyla takımla olmaktan mutluyum. Umarım ki yarın kazanacağız." şeklinde konuştu.

Orsic'in bu açıklamaları, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırmış durumda. Futbolseverler, Orsic'in formda bir şekilde sahaya dönerek takıma katkı sağlamasını bekliyor ve yarınki zorlu Fenerbahçe maçında başarılı bir performans sergilemesini umut ediyor.
 

Editör: Birol Sancak