Ancak, tüm başarısızlıklara rağmen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, erken seçime gidilmesinin Türk futboluna fayda sağlamayacağını düşünüyor. TFF, Temmuz ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul'a kadar görevde kalmak istiyor ancak Kulüpler Birliği bu süreyi uzun buluyor. Öte yandan Mehmet Büyükekşi'nin olası bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olmayı düşündüğü öğrenildi. Ancak, bu kadar tepkiye rağmen yeniden aday olmayı düşünmesine anlam verilemiyor.

Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları

Büyükekşi başkanlığındaki TFF yönetiminde, bu sezon birçok olay yaşandı. MKE Ankaragücü-Rizespor maçında müsabakanın hakemi Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından darp edildi; İstanbulspor-Trabzonspor maçında hakem kararları neticesinde İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti ve son olarak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar dolayısıyla verilen cezalar ise bardağı taşıran son damla oldu. Kulüplerin ısrarla seçim istemesi ancak Büyükekşi'nin işi yokuşa sürmesine bir türlü anlam verilemiyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN