Diyarbakır İl, Sur İlçe, 119 Ada, 2 Parsel, KAPAKLIPINAR Mahalle/Köy, --- Mevkii, Taşınmaz üzerinde hali hazırda hasat edilmiş buğday anızları olduğu, Kuru (Susuz) tarla şartlarında tarımsal ürünler ekilmek suretiyle tasarruf edildiği, taşınmazın her türlü tarımsal faaliyetlere uygun olduğu, yer yer değişken eğime sahip olmakla beraber % 0-2 arasında eğimli, genelinin düz taban arazisi olduğu, tarımsal alet ve ekipmanların çalışabileceği, dolayısıyla makineli ekim-hasat ve tarımsal faaliyetlerin yapılabileceği, tepelik, mera, çayır ve çaylak gibi yerlerden olmayıp bitki yetiştirme kabiliyeti bakımından Kuru Tarım Arazisi vasfında olduğu 06.04.2022 tarihli bilirkişi raporunda tespit edilmiştir.

Adresi : Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Kapaklıpınar Mahallesi Sur / DİYARBAKIR

Yüzölçümü : 34.110,13 m2

İmar Durumu : Parsel üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz, 1/1000 ölçekli Uygulama imar alanı dışındadır.

Kıymeti : 1.193.854,55 TL KDV Oranı : %8

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
 

Editör: TE Bilisim