1461 Trabzon'dan 2016 yılında Trabzonspor'a transfer olan deneyimli kaleci, o günden bu yana takımının formasını giymeye devam ediyor.

Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Çakır, Trabzonspor'un şampiyonluk yaşadığı 2021-2022 sezonunda takımın en değerli oyuncularından biri olarak öne çıktı. Transfer piyasasında 19 milyon Euro'yu bulan değeriyle dikkatleri üzerine çeken Çakır, her sezon adı birçok kulüple anılsa da Trabzonspor'dan ayrılmadı.

Takımındaki şampiyon kadrodan günümüzde sadece 5 isim kalan Uğurcan Çakır, kulübü için sahada mücadele etmeye devam ediyor. 2027 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan Çakır, bu süre zarfında Onur Recep Kıvrak'ın 11 yılını geçerek kulübünün kalesini en uzun süre koruyan kaleci olma yolunda ilerliyor. Şenol Güneş'in 15 yıllık rekorunu hedefleyen Çakır, kariyerine Trabzonspor'da devam etmekte kararlı görünüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY