Trabzonspor gibi büyük bir camianın Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Şenol Güneş’ten sonra kendi içinden hoca çıkaramıyor oluşu çok düşündürücü. Bu durum koca bir camiayı yetersiz yabancıların kucağına itiyor ve kulüp ekonomik anlamda zarara uğratılıyor.

Bunun son örneği Bjelica; Bu adamı kimler tavsiye etti, kimlerin telkiniyle takımın başına getirildi bilmiyorum, bildiğim tek şey var, oda hem başarı anlamında hemde ekonomik anlamda bu adamın Trabzonspor’a büyük kayıplar verdirdiği. Adam şimdi bütün paramı almadan gitmem diyor, hadi çıkın işin içinden şimdi. Adamın verdiği aldığını karşılamıyor. Çok üzücü çok.

Şimdi yeniden rota Abdullah Avcıya dönmüş durumda, adama sormazlarmı, Avcı’yı neden gönderdiniz şimdi neden tekrar geri çağırıyorsunuz, böylesine tutarsız bir yönetim anlayışı olabilirmi. Evet 40 yıl sonra Trabzonspor’u şampiyon yaptı doğrudur, ama gözden kaçırılan bir gerçek var ki oda, şampiyonlukta Ünal Karamanın takıma kazandırdığı gençlerin katkısı. Şimdi o gençler neredeler.

Sezon başında başkan ve yönetim kurulu haklı olarak küçülme kararı almıştı, peki küçülme dediğiniz şey, yapılan yetersiz hoca ve oyuncu transferleriyle milyonlarca doları sokağa atmakmıdır. Gelinen noktada tekrar başa sararak denenmiş ve başarı elde edilememiş yöntemlerle devam ederek bu camianın geleceğini biraz daha zora sokmak sizce ne kadar doğru olabilir. Bu camiaya yazık değilmi…..

Yönetimden bir kez daha düşünmelerini rica ediyor ve alınabilecek en doğru kararı almalarını umuyorum. Çünkü bu karar köprüden önceki son çıkış olabilir.