Sevgili okurlar; soğuk havanın karla karıştığı koşullarda ligin çok iyi organize olmuş takımı Sivas’la yapılan maçta bir puanla yetinmiş olmamız hiç de kötü bir sonuç değildir. 
Hedefini mutlak şampiyonluk olarak seçmiş yönetim ve teknik kadro, yaptığı transferlere rağmen tam takım halinde sahaya çıkmakta bir hayli zorlanıyor. 
Hastalık ve sakatlıklar takımın belini bükerken Yusuf Erdoğan’la birlikte transfere devam edilmesi doğru karardır.
Bazılarına göre çok para harcanıyor olması şampiyonluk hedefine ulaşmak ve de var olan avantajı kaybetmemek için gereklidir. 
Sivas’ta hocanın iki yeni transferi sahaya sürmek zorunda kalışı hasta ve sakat futbolculardan dolayı düşülen kadro sorunu yüzündendir. 
Yönetim tüm transfer gayretini hedefe giderken kadro zaafı çekmemek üzerine yoğunlaştırmış durumda. Koşullar da adeta bunu emrediyor. 
Maça gelmeden evvel geçen hafta kulübümüzle ilgili yapılan hakem spekülasyonları, Sivas maçında anında karşılık bulmuştur. 
Yıllardır hakem kadrine uğramış takımımız yok farz edilerek anında aslına rücu ettirilerek gösterilen ve de gösterilmeyen kırmızı kartlarla cezalandırılmıştır. 
Bizim geçmişimizde şampiyonluk için hakemleri de yenmek vardır. 
Şimdi de öyle olacağını aklımızdan hiç çıkarmamalıyız.
Maça gelince ligin en iyi takımlarından biri ile kendi sahasında oynadık. 
Üstelik ikinci yarısı kar yağışı altında cereyan etti. 
Uğurcan’ın talihsizliği yüzünden elinden kaçırdığı çok kolay bir topla yenik duruma düşmemize rağmen takımımız teslim olmamış devreye maçı berabere getirerek girmeyi başarmıştır. 
İkinci yarı kar altında karşılıklı akınlar halinde geçmiş Yusuf’un bir topunu kalenin içinden çıkarırlarken Uğurcan’da köşeye giden bir topu başarı ile çıkarıp maçın berabere bitmesini sağladı.
Sonuç olarak büyük takım olma vasıflarından biri olan yenemiyorsan yenilmeyeceksin sözüne uygun bir sonuçla maçı bitirdik. 
Emeği geçenleri kutluyorum. 
İyi haftalar.