TRABZONLU BAŞKANA TEBRİK

Bayramın ilk günü Fatih Caminde gerçekleşen bayramlaşmaya katılan Soylu “dualarla, tekbirlerle, büyüklerimizin nasihatleri ve küçüklerimizle karşıladık. Meclis Başkanımız Numan Kurtulmuş, Milletvekilimiz Mehmet Kasapoğlu, Fatih Belediye Başkanımız Ergün Turan ve İlçe Başkanımız Yakup Yaşa ile birlikte vatandaşlarımızla kucaklaştık” mesajı verdi.

BİZ SEVDİK AŞIK OLDUK SEVİLDİK MAŞUK OLDUK
96B365E7 6A94 4077 9598 447132Cb288B

Bayramın ikinci günü ise Eyüpsultan’da partililerle ve vatandaşlarla buluşan AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu yerel seçim sürecini değerlendirerek “Biz sevdik, aşık olduk. Sevildik, maşuk olduk. Her dem yeniden doğarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet etmeye onların emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

SAHADA EN GÜÇLÜ İSİM O OLDU

Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da gezmedik ilçe ziyaret etmediği esnaf ve ev bırakmayan sahadaki en güçlü isim olan eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu bayram boyunca da vatandaşlarla buluşmaya devam etti. Soylu’nun bu gayretini ve çabasını gören partililer ve vatandaşlar “İşte dava adamlığı böyle olur iyi ki yüzünü halkına dönen bir bakanımız- vekilimiz” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU