Kasımpaşa maçına Trabzonspor 2 önemli mevkide oynayan oyunculardan Uğur, Durica ve Okay’ın sakatlıklarından dolayı forma giyemediler. Trabzonspor sezon başından beri sıkıntılı olan mevkii hiç kuşkusuz geri dörtlünün göbeğiydi. Özellikle de Okay’ın sakatlanması zorlanacağımızın habercisiydi. Devre arası acil stoper takviyesine gidilmesi lazım.
 
Antalya maçında kötü bir performans sergileyerek kazandık. Kasımpaşa maçına bakıyorum aynı Antalyaspor maçının ilk yarısı gibiydi. Kasımpaşa oynuyor bizim oyuncularımız seyrediyor.
Trabzonspor rakip kaleye ancak 29. dakikada Yusuf’la cılız bir şut atıyor. Bunun da en büyük etkeni oyuncularımızın çok pas hatası yapması ve Kasımpaşa’nın da üst düzey top kapma oyunundan kaynaklandı. Kasımpaşa kaptığı toplarla beraber kalemizde hep tehlikeli olmaya başladı. İlk yarının bitimine yaklaşırken maç böyle biter diye düşündüğümüz an sahneye Burak çıkarak 45.dakikada takımını öne geçirmesini bildi.
 
2.yarıda Trabzonspor rakip kale sahasında ilk yarıya nazaran daha çok görüldü. Oyunu kendi kalesinden uzakta kurup hem ikinci golü düşünen Bordo-Mavililer rakibine de pozisyon vermemek için çabaladı. Fakat Fırtına bunu da son 20 dakikaya kadar yapabildi. Trabzonspor’da orta alan düşünce oyun Kasımpaşa’nın üstünlüğüne geçti.  Aman maçı böyle bitirelim derken oyuna yeni giren Rodallega 90’da Trabzonspor’un 2. golünü atarak hem takımını hem de bizleri rahatlattı.  Ayrıca herkes gitmeye hazırlanırken 90+4’te bu kez Bero tabelaya 3-0 yazdıran golü attı.
Belki futbol oynamıyoruz fakat maçlarımızı da kör topal misali kazanıyoruz. Önemli olan da kötü oynarken de kazanmayı bilmektir. Bütün futbolcu kardeşlerimiz canı gönülden kutluyorum.
 
DİLİNİ TUT BURAK
 
Burak’ın futbolcuna ve golcülüğüne kimse bir şey diyemez. Fakat oyun içerisinde maçın gidişatına göre yapılan çirkin hareketlerini de göz ardı edemeyiz. Bak evladım, senin kişiliğini belki çok insan sevmez fakat golcülüğüne gelince kimseyle tartışmam. Hatta bu sezon seni Trabzonspor’a geri aldıklarında en çok ben sevindim. Bu konuda birçok yazı da kaleme aldım. Fakat son Antalya maçında arkadaşlarına karşı yaptığın küfürlü hareketler bütün güzellikleri yok etti. Bu tür hareketler Bordo-Mavili formaya yakışmaz. Sen bunları bırakarak, kendini takımın başarısına ve gol atmana bakmalısın.
Sana bu söylediklerimi bir baba nasihati gibi kabul ederek takım arkadaşlarına bir daha böyle hareketler yapmaman dileğiyle.