Trabzonspor’da önümüzdeki hafta yapılacak olan Olağan Genel Kurul için tek aday yine Ahmet Ağaoğlu oldu ve listesini de açıkladı.
Bana göre liste çalışmasında biraz daha titiz olmalıydı diye düşünüyorum. Neden mi derseniz; Para verecek yönetici adayları vardı.
Bu konuda şahsen ben bile bir arkadaşımı aradım, başkanla konuş diye ve böyle iki tane yönetime para verecek arkadaşımızı tavsiye etmemize rağmen, her ne hikmetse sayın başkanımız para verecek bu kişileri tercih etmemiştir.
Böyle önemli bir konuda verdiği garip kararını ben de anlamış değilim. Yine de yeni yönetim kurulumuzu desteklemekten başka çaremiz yoktu. Hep birlikte Trabzonspor’un başarısı için çabalamalıyız.
Geçen haftayı çok güzel futbolun ve alınan galibiyetin ardından, bu hafta dost ve kardeş takımımız Kayserispor’la deplasmanda oynadık.
Bu maçta kart cezalısı olan Onazi’den yoksun olarak başlamak zorunda kaldık ve şunu gördük ki Onazi Trabzonspor’un için çok önemli bir futbolcuymuş.
Kayserili spor severlerin önem vermediği maça Trabzonspor çok iyi başlar diye bekliyorduk fakat biz bile kötü başlangıca anlam veremedik..
Kayseri ise çok iyi mücadele örneği sergileyerek, maça başlamış oldu.
İlk yarıda iki tane topumuz direkten döndü, fakat oyun olarak iyi görüntü veremedik.
Sosa kaptanlığın vermiş olduğu yükü anlamış ki bundan dolayı çok çalıştı, fakat çok da yalnız kaldı ve maçta Onazi’yi çok aradı.
Bana göre ilk yarıda Trabzonspor’un en iyisi Sosa’ydı, attığı isabetli paslarla, çalışkanlıklarıyla dikkat çekti.
Kayseri her ne kadar bize baskı kursa da çok fazla gol pozisyonuna giremediler.
İlk 45 dakikada skoru değiştirecek hamleler yapamadık ve 0-0 skorla soyunma odasına girdiler.
İkinci yarıya da aynı kadroyla başladık ve adeta duran toplara umut bağladık. Nitekim dakikalar 83 gösterirken duran bir topa Ekuban nefis kafa vurarak skoru 1-0’a getirdi.
Maç böyle bitti derken uzatmalarda oyuna giren Amiri iyi bir plaseyle ikinci golümüzü atarak skoru belirliyor..
Çok haftalardır iyi oynuyorduk, pozisyonlara giriyorduk fakat bir türlü kazanamıyorduk.
Ancak bu hafta çok iyi oynamadan kazandık..
Bundan sonra seriyi devam ettirmek, Trabzonspor adına iyi olacaktır.
Futbolcularımız seçim öncesi başkana iyi bir armağan hediye etti.

Dipnot; Ekuban’ın annesine de Allah rahmet eylesin diyelim.