Trabzonspor her ne kadar ligi 3’üncü olarak bitirmiş olsa da bunu hocamız başarılı bir sezon geçirdik gibi görüyor. Ama bana göre kesinlikle öyle değil.

Sen lig lideriyle arandaki puan farkına bakarsan 33 puan gibi çok açık ara bir puanla rakiplerimizi görmüş olursun. Ve biz bu sezon başarılıyız diyemezsin. Bir de senin yanlış bir beyanatın var ki evlere şenlik. Sevgili hocamızın çok büyük bir gafını duymayanlara duyurmak istiyorum. Bakın maaşlı bir teknik eleman işvereniyle ne kadar samimi olursa olsun basın mensuplarının önünde başkanını ‘Ertuğrul Bey’ veya ‘Başkanım’ demelidir. Ama Abdullah Avcı, başkanına ‘Erto’ diye söylemde bulunursa bunu ben Trabzonspor Kulübü’ne ve camiasına çok büyük bir saygısızlık olarak görürüm. Bu tavrı da asla kabul edilemez.

Eğer başkanımız Abdullah Avcı’yı hocası olarak saklayacaksa bu da Trabzonspor’un ne kadar ayaklar altına alındığının göstergesidir. Bakın ben kendimden bir örnek veriyorum. Rahmetli Mehmet Ali Yılmaz ile aşırı samimiydim. Trabzonspor’da onun danışmanlığını yaptığımız zamanlarda birebir olduğumuz zamanlarda da her türlü şakayı yapardık fakat yanımızda üçüncü bir şahıs geldiği anda hemen ciddiyetle başkanımızla olan konuşmamızı değiştirirdim. Ben Trabzonspor’dan hiçbir zaman maaş almadığım halde böyle davranıyordum.

Niye? Hem Trabzonspor’a hem de Mehmet Ali Yılmaz’a olan saygımdandır. Ama bugün bakıyorum da Abdullah Avcı, adap perdesini yıkmış ağzından çıkanı bile duymuyor. Yazık koskoca Trabzonspor kimin oyuncağı olmuş! Maaşlı çalışan, başkanına basın mensupları önünde ‘Erto’ diye hitap ediyor. Bu da bizim hocamız Abdullah Avcı’dır. Demek ki, hepimizle dalga geçiyor. Helal olsun ona. Eğer benim başkanım seni halen daha orada tutacaksa ona da helal olsun başka bir söylemim yok.