Trabzonspor ligin son maçını evinde A.Gücü ile oynayarak ligi eksileri artıları ile 3.ncü olarak tamamlayarak kendisine gönül veren taraftarlarını büyük bir stresten kurtarmış oldu.

Günahları ve sevapları ile Abdullah hoca şapkasını önüne koyar, dinlek bir kafa ile 2023-24 sezonunun değerlendirmesini yapar.

Ziraat Türkiye Kupasını Beşiktaş’a hediye eden Bordo-Mavililer ligin son maçı olan A.Gücü önünde ilk yarıda bir türlü baskılı oyununu oynayamadı.

Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası finalinde Trezeguet sakat olduğu için ilk on birde görev verilmedi. Pepe yedek bırakıldı. Üç gün sonra Ankaragücü ile oynanan lig maçında her iki futbolcu ilk onbirde sahaya çıktı.

Abdullah hoca ne yapmak istedi anlamış değilim.

Ankaragücü maçı öylesine bir maç, hocam neden Antalya’da Türkiye Şampiyonu olan U19 takımından Zekeriya, Poyraz Efe, Boran, Ömer Faruk, Salih ve Abdurrahman Bayram’ı neden niçin dün akşamki Ankaragücü maçında oynatmadın.

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, Baniya’nın ceza sahası içindeki pozisyonuna öyle bir penaltı çaldı ki evlere şenlikti. Bu ve bunun gibi hakemler bu sezon birçok maçta Trabzonspor’u biçerdöver gibi biçerek haksız yere penaltı noktasını gösterdiler. Hakemler bunu yaparken Trabzonspor bir sezon boyu çok da iyi futbol oynamadı. Her maç taraftarına stres yaşattı. Ankaragücü karşısında sadece 18 dakika oyunda kalan Bardhi sakatlanıp sahadan çıkana kadar en istekli oyuncu idi. İlk yarıda kalan süre içerisinde bordo-mavili oyuncular pek istekli arzulu değildiler. İkinci yarıda Avcı, Visca’yı ilerleyen dakikada oyuna almak zorunda kaldı. Visca’nın oyuna girmesiyle Bordo-Mavililer önce beraberliği yakaladı. Sonra A.Gücü’nün ikinci golü geldi.2-1

Bu golle birlikte Abdullah hocadan peş peşe hamleler geldi. Trabzonspor Enis Destan ile biri penaltıdan olmak üzere peş peşe bulduğu iki gole durumu 4-2 yaptı. Bordo-Mavililer sahadan bu skorla galip ayrılıp ligi galibiyetle kapattı. Bu sezon Süper Lig'de zaman öyle bir geçti ki inşallah bir daha Türk futbolunda böyle bir sezon görmeyelim.