AK Parti'nin Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde ziyaretlerine devam ediyor. Seçim kampanyası kapsamında sahaya inen Aydın, Trabzon Kent Konseyi'ni ziyaretinde şehrin yönetiminde ortak akıl ilkesine vurgu yaptı.

Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı

Aydın, "Ortahisar ilçemizde vatandaşlarımızın isteklerini istişare ile hayata geçirmek için göreve hazırız. Şehrimizin taleplerinden biri olan Kalepark alanı ile ilgili çalışmalarımızı başlatacağız. Burada yapacağımız çalışmalarla Trabzonluların beklentilerine cevap vereceğiz. Şehrimizin tarihini ve kültürel değerlerini öne çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Aydın sözlerine şöyle devam etti: "Uzun süredir halkımızın talep ettiği ancak bir türlü hayata geçirilemeyen Kalepark alanını tarihine uygun bir proje ile halkımızın hizmetine sunacağız. Trabzon'a yakışır bir Deniz Müzesi, tarihi deniz fenerini içeren bir anıt kule ve sosyal etkinlik alanlarını içeren bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu projeyle şehrimize yeni bir sosyal alan kazandıracağız."

Muhabir: BİROL SANCAK