Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Ahmet Külekçi, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Başkanımız çok zor bir süreçte görev yaptı. Sular altında kalan bir ilçeden yeni yerleşim yeri olan Yusufeli'de sıfırdan hayata başlamak kolay değil. Eyüp başkanımıza sabrından, gayretinden ve başarılı hizmetlerinden dolayı Yusufeli ilçesini bir evladı olarak teşekkür ederim. Allah kendisinden razı olsun." şeklinde duygularını dile getirdi.

2823112C 99C0 4587 8B56 F0Fdaed82A7A

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kıymetli Mehmet abi ve oğlu, değerli kardeşimiz Ahmet Külekçi'ye teşekkür ederim. Yusufeli sevdamız hiç bitmez. İlçemize hizmete olan bağlılığım, konumumun ne olursa olsun devam edecektir." şeklinde konuştu.

Bu özel ziyaret, Eyüp Aytekin'in görev süresinin sona ereceği bu dönemde, onun hizmetlerine duyulan saygı ve minnettarlığın bir ifadesi olarak öne çıktı.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT