Kar kalınlığının 1,5 metreyi bulduğu Meydancık köyünün ana yolu ulaşıma açık olsa da mahalle yolları kapanmış durumdaydı. İçerik üreticisi Onur Ekin, köyde çektiği videolarla çok sayıda takipçiye ulaşan bir isim. Kar nedeniyle evinden dışarı çıkamayan Ekin, market alışverişi için ilginç bir fikir geliştirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı, Kulübün Gelecek Vizyonunu Açıklıyor Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı, Kulübün Gelecek Vizyonunu Açıklıyor

Evinin yakınındaki marketin işletmecisi Esen Yağcı'yı arayan Onur Ekin, ihtiyacı olan ürünleri dronla almak istediğini söyledi. Dronuna bağladığı bir ip ve ucuna bağladığı poşetle, markete yaklaşık kuş uçuşu 500 metre uzaklıktan ihtiyacı olan ekmek ve makarnayı gönderdi. Böylece markete gitmeden köyün muhteşem kar manzarası eşliğinde alışverişini gerçekleştirmiş oldu.

Onur Ekin, yaşadığı ilginç deneyimi kamerasına kaydederek sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımı büyük ilgi gördü ve birçok kişi tarafından beğenildi.

İçerik üreticisi Onur Ekin yaptığı açıklamada, "Kar nedeniyle ana yolumuz açık ama mahalle yollarımız kapalı. Ben de bugün köyde kar manzarası çekmek istiyordum. Bizim de market ihtiyacımız oldu. Aklıma dronla alışveriş yapmak geldi. Marketçiyi aradım istediklerimi söyledim. Dronla alışveriş yaptık, benim için ilginç bir tecrübe oldu." dedi.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT