Sokağa çıkma kısıtlamalarında da Yeşilay olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Boz, ‘Yeşilay Üyemiz, 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın. Aydın Özkurt ile Genel Müdür Ömer Fatih Özkurt’u hastanede ziyaret ettik. Pandemi döneminde hastanelerde yoğun mesai harcayan sağlık ekibinin Allah yardımcıları olsun. Yeşilay olarak biz her yerdeyiz. Sokağa çıkma kısıtlamasında da sahalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

AYDINLI İLÇELERİ DOLAŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı Mesleğin hem okulunu okudu hem de uzun yıllar muhabirlikte sokağın tozunu yuttu. Şimdi de bulunduğu görevinin hakkını vermek için çalışıyor.

Göreve geldiği günden itibaren ekibiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına ivme kazandıran Aydınlı, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor diyebiliriz. Aydınlı görevinin yanı sıra basın mensubu olan arkadaşlarıyla ve kurumlarla da bir araya gelmeye özen gösteriyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde koronavirüs salgını nedeniyle geleneksel kahvaltı organizasyonu yapılamayınca, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle sohbet gerçekleştirmişti. Bunun üzerine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı da ilçelerde haftalık olarak yayın hayatına devam eden gazeteleri ziyaret ederek, basın mensuplarına Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun selamını iletiyor. Aydınlı Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ile İzzet Keleş’i ziyaret etti.  Aydınlı ayrıca, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Topal ve  Büyükliman Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Kamburoğlu’na da ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesinin proje çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Aydınlı, gazetecilerle görüş alışverişinde bulunuyor.

ŞİNİK YEŞERECEK

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz arasında imzalanan protokole göre Akçaabat Şinik organize Sanayi Bölgesine 11 bin fidan dikimi gerçekleştirecek.

AK PARTİ İÇİN YENİ YÜZ

AK Parti’de şimdi liste çalışmaları başlayacak. Yeni yüzler aranacak. Trabzon’da bir dönem İl Genel Meclisi Üyeliği yapan ve Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Meclisinde de başarılı çalışmalara imza atmış iş insanı Mehmet Aydın yıpranmamış yüzü ve bilgi birikimi ile yeni dönemde il yönetiminde görev yapacak koşturacak isimlerin başında geliyor. Mumcu ve ekibinin not etmesi gereken dinamik bir isim.

GEDİKLİ’YE ZİYARET

Türk-İş İl Temsilcisi Gökhan Gedikli’yi ziyaret eden SGK Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay işçilerin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

DURMUŞ VAKFIKEBİR’DE

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri kendisine Türk bayrağını sembolize eden plaket taktim ettiler.

SALİH CORA MTTB’NDE 

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Salih Cora Milli Türk Talebe Birliğini ziyaret ederek İl Başkanı Furkan Lemahmutoğlu ve Yönetim Kurulu bir araya gelip görüş alışverişinde bulundu.

TEKATAŞ  ARSİN’DE

Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy’u makamında ziyaret eden TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ilçenin su ve kanalizasyon şebekesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Tekataş, daha önce de TAKA Gazetesi’ne Şenkaya’da yaşanan su deposu sorununu da çözeceğini ifade etmişti.

HIDIRNEBİ'DE MUHTEŞEM HAFTA SONU

Milli Boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın, Hıdırnebi Yaylasındaki evinde hafta sonu Çavdaroğlu61 Nakliyat Genel Müdürü ve Çavdaroğlu Boks Kulübü Başkanı Haşim Çavdar, Saral Gayrimenkul Ceo'su Semih Sarıalioğlu, Yalçın Aydın ve Tolga Öztürk'ü misafir etti. Yayla evinde kendileri pişirdiler, yediler. Muhteşem sohbet ederek, hafta sonunun tadını yaylada birlikte çıkardılar.

AİLE BOYU TRABZONSPOR AŞKI

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran, çok fanatik Trabzonsporludur. Takımın maçlarını asla kaçırmaz. Akaryakıt istasyonunda dostları ile her maçı izler. Erbaşaran, bu hafta Trabzonspor'un Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra oğlu ve torunu ile Trabzonspor Kulübünün eşofmanı ile poz verdi ve, "Trabzonspo aşkı bu olsa gerek. Baba, oğul, torun Trabzospor'un galibiyetini kutladık" dedi.

Editör: TE Bilisim