İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun katılımıyla 7 Kasım 2026 Cumartesi günü düzenlenecek Büyük Trabzon Bayrak Mitingi öncesinde kentte siyasi hareketlilik arttı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki çalışmalarına ara vererek miting hazırlıkları için Trabzon'a geldi.

İYİ Parti Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla 7 Kasım 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Büyük Trabzon Bayrak Mitingi öncesinde teşkilatlar saha çalışmaları devam etmekte. Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis çalışmalarına bir virgül koydu ve Trabzon’da mitinginin ses getirmesi sebebiyle çalışmalara başladı.

Aydın, Ortahisar ilçe teşkilatı ile başladı ve gelecek haftaya kadar tüm ilçe teşkilatlarını gezerek üst düzey katılım isteyecek. İlçe teşkilatlarının taleplerini de dinleyen Aydın, her türlü imkanı sunmak için çalışmalar yapacak.

Bu kapsamda Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan, Ortahisar İlçe Başkanı Kemal Eraydın ve teşkilat mensupları, Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından açılan bilgilendirme standında Trabzonlularla buluşarak Türk bayrağı ve miting broşürleri dağıttı.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek miting öncesinde yapılan çalışma kapsamında, vatandaşlara etkinliğe ilişkin bilgi verildi. Teşkilat mensupları, kent merkezindeki buluşmalarla miting hazırlıklarını sürdürdü. Milletvekili Yavuz Aydın, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda 7 Kasım için geri sayımın başladığını belirterek, vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve bayrak dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İYİ Parti Trabzon teşkilatının yürüttüğü stant çalışması, miting öncesinde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulmasını amaçlayan etkinlikler arasında yer aldı. Türk bayraklarının dağıtıldığı ziyarette, 7 Kasım’da düzenlenecek buluşmaya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar